Zwemkleding

Zwemkleding

Wil je zwemkleding kopen? Bij Decathlon kun je zwemkleding voor dames, heren, jongens, meisjes en baby's kopen. We hebben zwemkleding van ons eigen zwemmerk Nabaji, ons surfmerk Olaian, en de merken Speedo, Quicksilver, Roxy en Arena. Scoor jouw nieuwe bikini, badpak of zwembroek bij Decathlon. Bekijk ook onze waterschoenen, slippers en handdoeken. Koop jouw nieuwe zwemkleding voordelig online bij Decathlon.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Type
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 237492 reviews

Zwemkleding kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar zwemkleding? Decathlon heeft een ruim aanbod aan zwemkleding voor volwassenen en kinderen. Om fijn te kunnen zwemmen is het belangrijk goede zwemkleding te hebben. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht zijn of haar budget moet kunnen zwemmen. Daarom verkoopt Decathlon zwemkleding met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier maken we zwemmen voor iedereen toegankelijk. Zwemkleding van onze eigen merken Nabaiji en Olaian valt over het algemeen klein, daarom raden we aan je zwemkleding een maat groter te bestellen, dan je normaal hebt. Van zwembroeken tot badpakken en bikini's, we hebben alle zwemkleding die je nodig hebt.

Kan zwemkleding tegen chloor of zout water?

Decathlon zwemkleding is voor en door sporters, zoals zwemmers en surfers ontworpen. We hebben twee soorten zwemkleding: kleding voor in het zwembad en voor in zee. Zwemkleding van Nabaiji, Arena en Speedo zijn ontworpen voor zwemmers die in een zwembad zwemmem. Deze zwemkleding kan over het algemeen goed tegen water met chloor. Zwemkleding van olaian, Roxy en Quicksilver is ontworpen voor surfers en andere watersporters. Deze zwemkleding kan niet zo goed tegen water met chloor, maar wel tegen zout zeewater. Vind je het vervelend je bikini in zee te verliezen? Ga dan voor een bikini, badpak of zwembroek van Olaian. Deze blijft extra goed zitten in golven. Vrijwel al onze zwemkleding is sneldrogend. Om de levensduur van jouw zwemkleding te verlengen hebben we een aantal tips: Was zwemkleding volgens de labels in het product en doe het niet in de droger. Ook raden we af om met onze zwemkleding van (water)glijbanen te gaan. Veel zwem of watersport plezier!