Kinder winterjas

Kinder winterjas

Koude winter op komst? Met een winterjas kinderen houd je je kind warm. Zo kan je kind lekker buiten blijven spelen. Een winterjas kinderen beschermt niet alleen tegen de kou, maar ook tegen regen. Laat die sneeuwpret dus maar komen! Ga je de piste op met je kind? Kijk dan bij onze ski jassen voor kinderen. Blijf je deze winter in Nederland? Scroll dan naar beneden en kijk op deze pagina voor een winterjas kinderen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs

ONTDEK ONZE NIEUWE

PARKA SH500 U-WARM

LEES MEER
4.7/5 Op basis van 14079 reviews

Hoe maken wij onze kinder winterjas waterdicht?

Onze kinder winterjas is waterdicht en houd je kind lekker warm. Maar hoe maken wij de jassen zo, dat dit mogelijk is? We nemen je graag mee in ons verhaal. Onze kinder winterjas heeft een waterdichte buitenstof die geen water en wind doorlaat. Op sommige jassen hebben we er een extra coating op aangebracht, waardoor de druppeltjes van de stof afglijden. Doordat de kinder winterjas winddicht is, komt de koude lucht niet bij je huid en blijf je kind warmer. Verder hebben de meeste jassen een anti-blizzard capuchon, om je kind te beschermen tegen de sneeuw. Daarbij zitten er op de jas goed afsluitbare mouwkoordjes, zodat de mouwen goed kunnen aansluiten op de polsen. Dit allemaal zorgt dat de kinder winterjas jas waterdicht en warm blijft.

Bij Decathlon vind je altijd een betaalbare peuter winterjas

Bij Decathlon vind je een nieuwe peuter winterjas voor je kind, vanaf maat 92 tot en met maat 164. Zo hebben de winterjassen verschillende kleuren en hebben we diverse soorten jassen. Bijvoorbeeld een stoere zwarte voetbaljas of een mooie roze ski jas. Ook hebben we parka’s, 3-in-1 winterjassen, waterdichte jassen en nog veel meer. Daarbij zit er in de meeste winterjassen een beetje stretch stof waardoor er genoeg beweegruimte is. Het is natuurlijk belangrijk dat de winterjas lekker zit als jongens gaan klimmen en klauteren. Ook voor meisjes hebben we jassen met veel bewegingsvrijheid. Je kunt kiezen uit een korte of lange peuter winterjas, voor ieder wat wils! Het fijne aan onze winterjassen is dat ze allemaal waterdicht zijn. Dus mocht het nou gaan regenen dan hoef je er geen regenjas overheen te doen en blijft je kind gewoon droog. Bovendien koop je een peuter winterjas bij ons altijd voor een voordelige prijs. Wij werken niet met een regelmatige sale, maar wij bieden het hele jaar door betaalbare winterjassen aan. Zo maken wij sport toegankelijk voor iedereen.