Waterdichte MP3-spelers

Waterdichte MP3-spelers

Muziek luisteren onder water? Dit kan door de waterdichte MP3-spelers te kopen van Nabaiji, ideaal om te gebruiken tijdens het zwemmen. Bekijk ook ons zwemmateriaal, waar je alle spullen voor een complete zwemtraining kan vinden.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
3.9/5 Op basis van 725 reviews

Muziek luisteren tijdens het zwemmen met een waterdichte mp3 speler

Een lange zwemtraining kan soms best saai zijn. Omdat je tijdens het zwemmen ook niet kunt praten en je ook vrijwel nooit iets hoort van de muziek in het zwembad of omdat je in het open water zwemt kan een waterdichte mp3 speler iets voor je zijn. Met een waterdichte mp3 speler van Nabaiji kun je je eigen muziek luisteren en zo je training zwemmen. De waterdichte mp3 speler is heel gemakkelijk in gebruik. Het heeft slechts een paar knoppen, dus er kan ook niet veel kapot gaan. Daarnaast heb je voldoende ruimte voor afwisseling van muziek tijdens het zwemmen omdat de waterdichte mp3 speler een opslagcapaciteit heeft van 4gb. Daarmee kun je er zo 500 nummers op zetten. Je kunt de nummers in een bepaalde volgorde afspelen maar er zit ook een shuffle functie op de waterdichte mp3 speler. Dan is het elk nummer weer een verrassing welke je krijgt. Door de clip aan de achterkant van de waterdichte mp3 speler kun je hem bijvoorbeeld vastklikken aan het bandje van je zwembril. Dan heb je voldoende bewegingsvrijheid met de waterdichte oordopjes zonder dat je last hebt van de snoertjes tijdens het zwemmen.

De set bestaat uit:

  • Een waterdichte mp3-speler
  • Waterdichte oortjes van Nabaiji met jack 3.5
  • Oplaadkabel USB - jack 3,5
  • Kegelvormige oordopjes in 3 maten
  • Bolvormige oordopjes in 3 maten
  • Vleugeltjes in 3 maten, exclusief van Nabaiji
Je herkent de maat van de oordopjes aan de kleur van de binnenkant van het dopje. Elke kleur komt overeen met een bepaalde maat.

Waterdichte oordopjes kopen

We verkopen onze waterdichte oordopjes ook los, zonder de waterdichte mp3 speler. Mochten je oortjes kapot zijn gegaan of ze juist voor je telefoon willen kopen dan kan dat. In het doosje van de waterdichte oordopjes zitten verschillende ‘oorstukjes’ zo passen de waterdichte oortjes altijd goed in je oren en hoef je niet te stoppen met zwemmen om de oordopjes weer vast te maken. Naast de waterdichte oordopjes is ook het oplaadkabeltje apart verkrijgbaar. Mocht de set van je waterdichte mp3 speler niet meer compleet zijn is deze gemakkelijk weer compleet te maken.