Jammers

Jammers

Op zoek naar een jammer? Bij Decathlon hebben we verschillende soorten jammers. We hebben heren jammers en jammers voor jongens. We verkopen jammers van ons eigen zwemmerk Nabaiji. Ga je graag open water zwemmen? Dan hebben we speciaal voor jou een neopreen jammer aan. Doe je mee aan wedstrijden? Wij hebben ook zwem jammers speciaal voor wedstrijdzwemmen die zijn goedgekeurd door FINA. Bekijk ook ons zwemmateriaal, waar je alle spullen voor een complete zwemtraining kan vinden. Bekijk ook onze zwembrillen en badmutsen om je outfit compleet te maken!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
€63,00
Stoorzender Speedo Proton
SPEEDO

Stoorzender Speedo Proton

Vanaf
€38,50
Vanaf
€32,90
€44,95 -11%
€39,95
€34,90
4.2/5 Op basis van 8424 reviews

Zwemjammer

Een zwemjammer koop je voordelig bij Decathlon! Een zwemjammer, ook wel gewoon jammer genoemd is een strakke en lange zwembroek. De zwemjammer komt meestal tot boven aan de knie. Het voordeel van een zwemjammer is dat je hiermee met minder weerstand door het water glijdt. Je bent met een zwemjammer meer aerodynamisch dan met aan andere type zwembroek. Als je meedoet aan een zwemwedstrijd is het verplicht voor mannen en voor jongens om een zwemjammer te dragen. Doe je mee aan een officiële wedstrijd? Koop dan een echte wedstrijd zwemjammer die is goedgekeurd door FINA. Wij hebben verschillende zwemjammers die zijn goedgekeurd door FINA. Ga je in open water zwemmen? Dan hebben wij ook een neopreen zwemjammer die je lichaam warm houdt in het buitenwater!

Jammer kopen

Wil je een jammer kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! We hebben veel verschillende jammers. We hebben jammers voor jongens en voor heren. Zoek je een jammer in een bepaalde kleur? Wij hebben verschillende kleuren jammers. Of je nu op zoek bent naar een zwarte, blauwe of groene jammer, wij hebben het allemaal! Jammers met vrolijke patronen kunnen uiteraard ook niet ontbreken! Waar moet je nu op letten als je bij ons een jammer koopt? Let vooral op de maat. Onze jammers zijn van ons eigen zwemmerk Nabaiji en de maten vallen erg klein. We raden daarom aan om altijd 1 of 2 maten groter te kopen dan je normale maat. Een jammer hoort goed strak te zitten als je op de kant staat. Als de jammer nog te strak aanvoelt als je aan het zwemmen bent is hij toch een maatje te klein. Veel zwemplezier!