Floatfit kleding

Floatfit kleding

Ben je op zoek naar Floatfit kleding? Floatfit is een HIIT (high intensity interval training) workout die op de aquabase en in het water plaats vind. Deze aquasport is ontwikkeld in Engeland. De aquabase, het matje waar je de oefeningen op doet, ligt in het water waardoor het ook nog eens erg goed is voor je balans. Over je badkleding heen kan je een top dragen en/of een legging ter bescherming. Nauwsluitende kleding zit het prettigst tijdens Floatfit.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.4/5 Op basis van 2979 reviews

Aquagym bij Decathlon

Ben je opzoek naar Aquagym producten? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan aquagym badkleding en accessoires. Aquagym is een leuke combinatie van in het water zijn en fit worden. Aquagym is een toegankelijke sport en is geschikt voor alle leeftijden. 80-90% van het lichaamsgewicht wordt gedragen door het water, waardoor het een geschikte sport is; voor mensen met overgewicht, na letsel, voor herstel van een operatie, tijdens een zwangerschap en voor natuurlijk iedereen, die er passie voor heeft. Het risico op letsel bij Aquagym is zeer laag!

Er zijn vele variaties aquagym, wij spreken van 2 typen:
Aquagym
Gebaseerd op zachte spieropbouw, een beetje cardio met veel stretching: aquagym, aquayoga, stretching (zachte vorm van aquagym).
Aquabike
De oefeningen zijn meer fitness gericht, met meer cardio focus en zorgen voor versterking van de spieren: aquabike, aquafitness, aquarunning (intensieve vorm van aquagym).

Afhankelijk van het type aquagym kies je het juiste type badkleding, dat comfortabel zit, genoeg ondersteuning biedt aan de boezem en extra bescherming biedt voor het beschermen van de spieren. Decathlon biedt ook verschillende accessoires aan; aquagym schoenen zorgen voor meer grip en bescherming tijdens de oefeningen, aquagym gordels voor meer drijfvermogen en om de spieren van het bovenlichaam te trainen zijn er aquagym handschoenen, schuim halters en verzwaarde polsbandjes.