Zeilbroeken

Zeilbroeken

Wil je een zeilbroek kopen? Decathlon biedt veel verschillende zeilbroeken aan. In ons assortiment vind je zeilbroeken bestemd voor wedstrijden, offshore- en korte zeilbroeken. De goed berschermende zeilbroeken zijn waterdicht, winddicht en ademend. Ook hebben veel zeilbroeken praktische ritszakken met eventueel fleece binnenin om de handen goed warm te houden. Of je nu zeilt in extreem weer of mooi weer, je vind bij ons hoe dan ook een zeilbroek die bij jou past. Bekijk ook ons aanbod zeiljassen en zeillaarzen voor een compleet zeilpak!

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
Zeilshort/bermuda voor heren SAILING 100 beige
ECODESIGN
Zeilshort/bermuda voor heren SAILING 100 beige
4 kleuren beschikbaar
19,99
Broek voor zeilen dames Sailing 100 wit
Nieuw
Broek voor zeilen dames Sailing 100 wit
2 kleuren beschikbaar
24,99
4.5/5 Op basis van 2670 reviews

Zeilbroeken

Een assortiment van zeilbroeken en waterdichte broeken

Bovenstaande zeilbroeken zijn essentieel voor de uitrusting van verschillende zeiltrips. Decathlon zeilbroeken dragen bij aan je comfort aan boord. Ze maken deel uit van de eerste laag bescherming tegen wind, regen en golven. De gepassioneerde ontwerpers van ons merk Tribord hebben het belang van deze zeilbroeken volledig begrepen en hebben daarom hoogwaardige producten voor u ontwikkeld met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

100 serie Decathlon zeilbroeken

Onze eerste technische prijs wat betreft zeilbroeken is de 100 serie. Deze zeilbroeken zijn bestemd voor zeilers die incidenteel gaan zeilen bij zacht weer. De zeilbroeken zijn licht, waterdicht en winddicht. De elementen om je comfortabel te voelen. Deze zeilbroeken kunnen ook dagelijks gebruikt worden voor wandelen of fietsen. De zeilbroeken beschermen tegen matige buien en zorgen ervoor dat je droog aankomt op werk.

De Tribord Race 500 zeilbroek

Wanneer je wedstrijd zeiler bent is een goede uitrusting natuurlijk van groot belang. De zeilbroeken moeten immers zo uitgerust zijn, dat je vrij kunt bewegen. Dit is een essentiële voorwaarde voor het uitvoeren van manoeuvres tijdens de race. De Tribord Race 500 zeilbroek, voldoet perfect aan deze behoefte. De zeilbroek is waterdicht en uitgerust met waterafstotende componenten. Daarnaast heeft het een groot ademend vermogen om transpiratievocht af te voeren tijdens het sporten en je lichaam warm, comfortabel en droog te houden.

De offshore 900 zeilbroek van Decathlon

Het 900-model zit vol met de allernieuwste Tribord-innovaties op het gebied van zeilen. De zeilbroek beschermt je zelfs tijdens een storm, dankzij de hoge ondoordringbaarheid en het waterafstotende karakter. De zeilbroeken zijn verstelbaar van boven naar beneden voor perfect comfort, daarnaast heeft de zeilbroek verstevigingen om schuren tegen te gaan. Het is dan ook een duurzame zeilbroek, dat een kwalitatief hoogstaand product is.

Je zeilbroek onderhouden

Door de zeilbroek goed te onderhouden wordt de levensduur aanzienlijk verlengt en behoud de zeilbroek het waterafstotende karakter. Volg onderstaande stappen om de kwaliteit van jouw Decathlon zeilbroek te behouden:Sluit voor het wassen de verschillende ritsen en verwijder items die niet gewassen kunnen worden. Keer de zeilbroek binnenstebuiten om voordat die in de wasmachine gaat. Je kan normaal wasmiddel gebruiken, echter mag je de zeilbroek niet wassen met wasverzachter. Dit tast het technische component van het product aan. Kies voor een synthetisch wasprogramma met een maximale temperatuur van 40°C. Daarnaast is een overvloedig spoelprogramma belangrijk of voer een dubbele spoeling uit. Dit om alle sporen van wasmiddel te verwijderen. Leg de zeilbroek vervolgens te drogen op een droogrek in de open lucht. Mocht de zeilbroek ondanks deze voorzorgsmaatregelen toch zijn waterafstotende functie verliezen, dan kan je deze weer waterdicht maken met een waterdichte spray van Decathlon.