Waterdicht opbergen

Waterdicht opbergen

Aan boord kan het nat worden, door hoge golven of door de regen. Dan is het wel zo fijn om al je persoonlijke spullen droog te houden. Bekijk dan ook hier onze waterdichte tassen, tonnen en telefoonhoesjes van onder andere de merken Tribord, Nabaji en Elops. Tussen onze zeilboot accessoires vind je ook hangslotjes om opbergbakken op de boot, veilig af te sluiten. Om zelf droog te blijven raden wij je aan om een van onze zeiljassen of wetsuits te dragen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€19,90
4.4/5 Op basis van 11246 reviews

Waterdichte tas

Houd jouw spullen droog tijdens verschillende zeiltrips en buitenactiviteiten. De waterdichte tassen van Decathlon zijn ideaal om je bezittingen effectief te beschermen tegen vocht en regen, tijdens wandelingen, fietstochten of wateractiviteiten. Onze ontwerpers hebben rekening gehouden met de behoefte van watersporters om hoogwaardige waterdichte tassen aan te bieden die voor iedereen toegankelijk is. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit waterdichte tassen van ons eigen zeilmerk Tribord. De waterdichte tassen van Tribord worden uitgebreid getest bij het Sailing Lab in La Rochelle, gelegen aan de Atlantische Oceaan.

Bij Decathlon bieden we verschillende waterdichte en waterafstotende tassen aan. Een waterdichte tas is een van de makkelijkste manieren om je spullen mee te nemen op een zeiltrip of andere watersportactiviteit. Hierdoor begrijpt Decathlon ook als de beste dat een waterdichte tas comfortabel moet zitten, lang hoort mee te gaan en bestand moet zijn tegen de verschillende weersomstandigheden. Bij Decathlon bieden we waterafstotende en waterdichte tassen aan. Het verschil hierin is erg belangrijk, de waterdichte tassen zijn vaak gemaakt met een rolsysteem aan de bovenkant, dit zorgt ervoor dat er op geen enkele manier water naar binnenkomt. De waterafstotende tassen zijn vaak te herkennen aan de ritsen, wanneer er ritsen op een tas zitten zonder extra laag, is de kans groot dat deze niet waterdicht is. Of een tas waterdicht is of waterafstotend valt vaak te halen uit de producttitel of productbeschrijving. De waterafstotende tas is dan enkel bestand tegen een kortstondige bui of om op een nat oppervlak neer te zetten.

Zeiltas

Zeiltassen zijn al enige tijd bekend onder veel zeilers en stijgen alleen maar verder in populariteit. Je kan de grote zeiltassen vaak herkennen aan een groot hoofdvak, eventueel zijvakken en twee handvatten. Deze zeiltassen zijn makkelijk in gebruik, aangezien ze licht en flexibel zijn, hierdoor kan je ze gemakkelijk verplaatsen en opbergen. Ons zeilmerk tribord heeft een grote waterdichte zeiltas ontworpen, in deze tas van 60 liter kun je je spullen vervoeren en beschermen tegen opspattend water. De zeiltas heeft 3 zakken met rits binnenin en 1 uitneembaar tussenschot zodat je je spullen kan verdelen over twee vakken. Ook kan je deze duffel bag dragen op je rug en is die ideaal voor zeilen en andere watersporten. Ga jij voor een opvallende kleur?

De waterdichte tas van Decathlon

Onze producten bieden verschillende niveaus van waterdichtheid aan, dit hangt af van de manier waarop het product ontwikkeld is. De meest waterbestendige tassen zijn degene met een rolsluiting. De bovenkant van deze waterdichte tas moet vijf keer worden opgerold voordat de gespen worden gesloten. Ons merk Itiwit heeft dit soort waterdichte tassen in verschillende groottes. Bij de waterdichte tassen van Itiwit, is het belangrijk dat je de lucht in de tas laat waardoor het lijkt of de tas is opgeblazen. Hierdoor is de tas nog meer waterdicht en drijft die wanneer die in het water terecht komt.

Welke waterdichte tas heb je nodig?

Voordat je een waterdichte tas kiest, is het belangrijk om te bepalen waar je deze precies voor nodig hebt. Ben je een liefhebber van korte zeiltochten of sportactiviteiten? Dan hoort een waterdichte tas van 20L tot 30L volledig aan je verwachtingen te voldoen. Je kunt er alle spullen in kwijt terwijl je hem gemakkelijk vervoert. Mocht je vaak nog langere zeiltochten maken of een meerdaagse cruise, dan is een grotere zeiltas geschikt. Deze zeiltassen zijn resistenter en beschermen je uitrusting tegen verschillende weersinvloeden, terwijl ze je het nodige transport comfort bieden. Dankzij de waterdichte bodem van zeiltassen, kan je ze op een doorweekte grond of een nat ponton neerzetten.Benieuwd naar nog meer zeil accessoires? Bekijk dan onze zonnebrillen voor het zeilen en onze waterdichte verrekijkers