Zeemolens

Zeemolens

Bij Decathlon hebben we zeemolens voor vissen vanaf het strand en vanuit de boot. Bij een strandmolen kan de lijn gemakkelijk van de spoel. Zo werp je soepeler over een lange afstand. Bij bootvissen is dit niet zo, dan wordt de as van de zeemolen te zwak. Bij bootvissen hoef je immers niet ver te werpen. Bekijk hier direct ons aanbod zeevis lijn.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Merk
Prijs
4.4/5 Op basis van 1893 reviews

Zeevis molens

Wil jij een zeevis molen kopen? Bij Decathlon hebben wij een ruim assortiment aan vismolens. Een zeevis molen dient bij het vissen op zee vooral om zo ver mogelijk het water in te kunnen gooien. Dit is mede de reden dat een zeemolen vaak een grote spoel heeft en daarmee een hoge inhaalsnelheid. Wanneer de vis binnen wordt gehaald moet er voorkomen worden dat hij zich klem zwemt tussen bijvoorbeeld de rotsen. Van drillen op zee is dus niet echt sprake. Ons team heeft vismolens ontwikkeld die goed tegen het zoute water kunnen en die het aankunnen om grote vissen binnen te halen vanuit zee. Lees per product de specifieke informatie en productvoordelen en kijk welke het beste bij jouw vissessie past!

Welke soort behoort tot de zeevis

Met zeevissen kun je op verschillende soorten vissen jagen.. Onder andere de volgende soorten vissen kun je vangen: de zeebaars, kabeljauw, gul, wijting, paling en platvis. Uiteraard kun je deze vangen met behulp van verschillende aassoorten. Wanneer je gaat vissen op de zeebaars kun je het beste kunstaas gebruiken. Als je op bijvoorbeeld de gul en kabeljauw gaat zou je ook shads kunnen gebruiken. Tenslotte is het zo dat vrijwel alle soorten vissen zeepieren en zagers eten. Met dit aas maak je zo goed als altijd kans om iets te vangen als je gaat vissen op zee!