Windsurfmateriaal

Windsurfmateriaal

Op zoek naar een nieuwe windsurfplank, tuigage, giek of trapeze? Bij Decathlon hebben we verschillende soorten en maten windsurf artikelen. Ben je net begonnen of al een ervaren windsurfer? Bij ons vind je alles voor het windsurfen! Scoor jouw ideale binggersset om te leren windsurfen. Bekijk ook onze collectie surfplank vervoer (met o.a. dakdragers en spanbanden), wetsuits en onze accessoires om helemaal voorbereid te gaan windsurfen.

Op zoek naar een nieuwe windsurfplank, tuigage, giek of trapeze? Bij Decathlon hebben we verschilleden soorten en maten windsurf artikelen. Ben je net begonnen of als een ervaren windsurfer? Bij Decathlon vind je alles voor het windsurfen!

Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Prijscategorie
Levertijd
13 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 116 reviews

  Waterschoenen voor al je watersportactiviteiten

  Waterschoenen worden vaak gebruikt voor de bescherming tijdens het snorkelen of zwemmen. De zool zorgt ervoor dat je niet uitglijdt op eventuele rotsen en heeft een goede grip. Dit betekent ook dat je eenvoudig het water in en uit kan lopen als je bijvoorbeeld een kiezelstrand hebt of als je niet precies weet of de ondergrond goed toegankelijk is. Ook kunnen waterschoenen je beschermen tegen scherpe stukjes op het strand of tegen zee-egels die je vaak niet kunt zien onder het water.

  Een goede sluiting van de schoen

  Bij Decathlon kun je kiezen uit waterschoenen met een elastisch bovenwerk en verstelbare riem die goed aan de voeten te blijven zitten ook tijdens het zwemmen. Dit is belangrijk omdat de schoenen vollopen met water en dan zwaar kunnen worden. De waterschoenen zijn van een speciaal materiaal gemaakt waardoor de schoenen snel drogen.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over waterschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en de meeste waterschoenen hangen in de winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen