Voetbalsokken

Voetbalsokken

Bij Decathlon vind je voetbalsokken van verschillende kleuren, zodat er altijd wel een paar bij jou clubtenue past. Zwarte voetbalsokken zijn het meest populair om mee te trainen. We hebben voetbalkousen voor kinderen en volwassenen. Voetbalsokken kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbalshirts, voetbal trainingspakken en voetbalschoenen.
Terug naar artikelen
Maat
Merk
Niveau
Levertijd
Kleur
Prijs
19 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2596 reviews

  Voetbalsokken - Voetbalkousen kopen bij Decathlon

  Ben je op zoek naar voetbalsokken? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende voetbalkousen. We hebben voetbalsokken in verschillende maten voor kinderen en volwassenen. We bieden veel verschillende kleuren aan, zodat er altijd wel een paar is wat bij je clubtenue past. We zien dat zwarte en witte voetbalsokken het meest populair zijn om mee te trainen. Onze sokken vind je in 2 verschillende ranges. De 100 range zijn goedkope voetbalsokken voor wie af en toe voetbalt of de sport een keer wilt proberen. Range 500 voor de voetballers die vaak op het voetbalveld staan en sterke duurzame voetbalsokken willen die goed blijven zitten.

  Voetbalsokken zonder voet

  In de landen om ons heen is dit al vrij populair. Sommige voetballers vinden de gewonen voetbalsokken te dik in hun schoenen en knippen daarom de voet eraf, zodat ze met dunne sokjes in hun voetbalschoenen kunnen. Om deze voetballers te gemoet te komen hebben we voetbalsokken zonder voet ontworpen. Door de elastische band onder de voet blijven de sokken goed zitten en kun jij gewoon je favoriete dunne sokken aan in je voetbalschoenen!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen