Voetbalsokken

Voetbalsokken

Bij Decathlon vind je voetbalsokken van verschillende kleuren, zodat er altijd wel een paar bij jou clubtenue past. Zwarte voetbalsokken zijn het meest populair om mee te trainen. We hebben voetbalkousen voor kinderen en volwassenen. Ook vind je hier lage voetbalsokken met grip. Voetbalsokken kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze thermokleding, voetbalshirts, voetbal trainingspakken en voetbalschoenen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Type
Geslacht
Maat
Merk
Kleur
Prijs
€27,95
Sporttape - 6 rollen
MATCHU SPORTS

Sporttape - 6 rollen

Verkocht en verstuurd door Matchu Sports

€13,95
Sporttape - 1 Rol - Wit
MATCHU SPORTS

Sporttape - 1 Rol - Wit

Verkocht en verstuurd door Matchu Sports

4.5/5 Op basis van 9178 reviews

Voetbalsokken - Voetbalkousen kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar voetbalsokken? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende voetbalkousen. We hebben voetbalsokken in verschillende maten voor kinderen en volwassenen. We bieden veel verschillende kleuren aan, zodat er altijd wel een paar is wat bij je clubtenue past. We zien dat zwarte en witte voetbalsokken het meest populair zijn om mee te trainen. Onze sokken vind je in 2 verschillende ranges. De 100 range zijn goedkope voetbalsokken voor wie af en toe voetbalt of de sport een keer wilt proberen. Range 500 voor de voetballers die vaak op het voetbalveld staan en sterke duurzame voetbalsokken willen die goed blijven zitten.

Voetbalsokken zonder voet

In de landen om ons heen is dit al vrij populair. Sommige voetballers vinden de gewonen voetbalsokken te dik in hun schoenen en knippen daarom de voet eraf, zodat ze met dunne sokjes in hun voetbalschoenen kunnen. Om deze voetballers te gemoet te komen hebben we voetbalsokken zonder voet ontworpen. Door de elastische band onder de voet blijven de sokken goed zitten en kun jij gewoon je favoriete dunne sokken aan in je voetbalschoenen!