Voetbalschoenen schroefnop

Voetbalschoenen schroefnop

Voetbalschoenen schroefnop kopen bij Decathlon. Schroefnop schoenen zorgen ervoor dat je goede grip hebt op natte drassige velden. Decathlon heeft een assortiment schroefnop voetbalschoenen van o.a. Kipsta en Adidas. Bekijk ook ons voetbalschoenen, thermokleding voetbal, voetbaltenues en voetbaldoeltjes.

Advies nodig?
Hoe kies ik voetbalschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
‪COLLECTIE‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪MATERIAAL‬
‪Voetwijdte‬
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
Sticker
Kleur
Prijs
4.2/5 Op basis van 408 reviews

Voetbalschoenen schroefnop kopen bij Decathlon

Als het hard geregend heeft is het lastig om op een grasveld voldoende grip te houden. Het is daarom erg belangrijk om goed in te schatten op welke ondergrond je gaat voetballen en te kijken welke noppen je voetbalschoenen hebben voor voldoende grip en comfort. Tegenwoordig worden veel nieuwe voetbalvelden aangelegd en deze zijn vaak van kunstgras, maar je zult nog regelmatig op gras blijven voetballen ook wanneer het heeft geregend. Voetbalschoenen met schroefnoppen hebben vaak een wat langere nop en dit zorgt voor extra grip op drassige velden. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor de juiste omstandigheden. Voetbalschoenen voor op het drassige veld worden niet veel gebruikt, omdat de velden vaak goed genoeg zijn voor voetbalschoenen met een vast nop en kunstgrasschoenenen. Keepers gebruiken dit type schoen regelmatig, omdat ze niet het risico willen lopen om uit te glijden en een blunder te maken.

Geen uitglijders meer met schroefnoppen

Heeft het hard geregend of is een veld slecht bespeelbaar? Haal je kicksen met schroefnoppen uit de kast en maak nooit meer een uitglijder. Ook is het niet altijd duidelijk op welke ondergrond je komt te spelen dus wij adviseren om altijd een paar schroefnop voetbalschoenen mee te nemen.