Voetbalschoenen schroefnop

Voetbalschoenen schroefnop

Voetbalschoenen schroefnop kopen bij Decathlon. Schroefnop schoenen zorgen ervoor dat je goede grip hebt op natte drassige velden. Decathlon heeft een assortiment schroefnop voetbalschoenen van o.a. Kipsta en Adidas. Bekijk ook ons voetbalmateriaal, voetbaltenue's en voetbal fanshop.
Terug naar artikelen
Maat
Merk
Geslacht
Niveau
Levertijd
Kleur
Prijs
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 185 reviews

  Voetbalschoenen schroefnop kopen bij Decathlon

  Als het hard geregend heeft is het lastig om op een grasveld voldoende grip te houden. Het is daarom erg belangrijk om goed in te schatten op welke ondergrond je gaat voetballen en te kijken welke noppen je voetbalschoenen hebben voor voldoende grip en comfort. Tegenwoordig worden veel nieuwe voetbalvelden aangelegd en deze zijn vaak van kunstgras, maar je zult nog regelmatig op gras blijven voetballen ook wanneer het heeft geregend. Voetbalschoenen met schroefnoppen hebben vaak een wat langere nop en dit zorgt voor extra grip op drassige velden. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor de juiste omstandigheden. Voetbalschoenen voor op het drassige veld worden niet veel gebruikt, omdat de velden vaak goed genoeg zijn voor voetbalschoenen met een vast nop en kunstgrasschoenenen. Keepers gebruiken dit type schoen regelmatig, omdat ze niet het risico willen lopen om uit te glijden en een blunder te maken.

  Geen uitglijders meer met schroefnoppen

  Heeft het hard geregend of is een veld slecht bespeelbaar? Haal je kicksen met schroefnoppen uit de kast en maak nooit meer een uitglijder. Ook is het niet altijd duidelijk op welke ondergrond je komt te spelen dus wij adviseren om altijd een paar schroefnop voetbalschoenen mee te nemen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen