Voetbal trainingspak

Voetbal trainingspak

Bij Decathlon hebben we voor heren, dames en kinderen goede voetbal trainingspakken die je droog en warm houden tijdens de training en op wedstrijddagen. Je vindt hier mooie trainingspakken die goed aansluiten en veel bewegingsvrijheid bieden. Koop hier je trainingspak van o.a. Kipsta, Adidas, Kappa, Puma, Erima, Hummel, Le Coq Sportif en Uhlsport. En van clubs als AS Monaco, Aston Villa, Bayern Munchen, Juventus, Manchester City en Real Madrid. Een voetbal trainingspak kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbal thermokleding, voetbalschoenen, voetbalshirts en voetbalbroekjes.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters 2
VERKOPER
Geslacht
Maat
Type
‪MATERIAAL‬
Merk
‪VOETBALCLUBS‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Kleur
Prijs
€67,95 -5%
€63,95
€66,95
PSG trainingspak kids 22/23
PSG

PSG trainingspak kids 22/23

Verkocht en verstuurd door Voetbalfanshop

€25,00
€35,00
Tiro Essentials Broek
ADIDAS

Tiro Essentials Broek

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

€35,00
€35,00
€39,95
PSG trainingsbroek kids
PSG

PSG trainingsbroek kids

Verkocht en verstuurd door Voetbalfanshop

€65,95
€67,95 -5%
€63,95
€63,95 -7%
€58,95
€30,00
€63,95 -7%
€58,95
4.5/5 Op basis van 890 reviews

Trainingspak voetbal kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een trainingspak voor voetbal? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende trainingspakken die bestaan uit trainingsjacks, training tops en trainingsbroeken. We hebben een voetbal trainingspak voor heren, dames en kinderen in verschillende kleuren en maten. De trainingspakken van Kipsta zijn ontworpen naar de functionaliteit van het voetbal. Om een voorbeeld te geven. Ze hebben de rits van het training top T500 en F540 voor volw. en 900 voor junior zo verwerkt dat het niet in de weg zit als je een bal aanneemt op de borst en ze hebben de ritsen onderaan de trainingsbroek meer naar achteren geplaatst, zodat je geen last meer hebt van het ristje bij je enkel. De stof van een trainingspak voor kinderen is ook wat dikker, omdat kinderen meer behoefte hebben aan warmte. Bij de trainingspakken voor heren en dames hebben ze de rug van het trainingspak van een wat dunnere stof gemaakt, zodat het zweet makkelijker wordt afgevoerd. Dus bekijk snel deze pagina voor de mooiste trainingspakken.

Goedkope voetbal trainingspakken

Bij Decathlon vind je al een voetbal trainingspak voor een kleine prijs. Hierdoor zorgen we ervoor dat voetbal zo toegankelijk mogelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Dit is de missie van Decathlon. We zijn altijd opzoek naar manieren om nog efficiënter te produceren, zodat we de prijs nog aantrekkelijker kunnen maken voor de sporter.

Trainingspak heren voetbal

Zoals al eerder aangegeven hebben we natuurlijk voor heren verschillende voetbal trainingspakken! We hebben trainingspakken voor verschillende type spelers. We hebben pakken uit de 100 range voor spelers die beginnen met voetbal of af en toe spelen in hun vrijetijd. Deze trainingspakken zijn wat dikker van stof, omdat dit type speler vaak met een lagere intensiteit voetbalt en daardoor meer behoefte heeft aan warmte. Verder vind je trainingspakken in de 500 range. Deze trainingspakken zijn gemaakt voor ervaren clubspelers. Deze trainingspakken zijn zo gemaakt dat je transpiratie snel naar buiten wordt afgevoerd, waardoor je droog en warm blijft. Ook is het materiaal lichter en sterker. De ervaren clubspeler speelt met een hogere intensiteit en heeft meer ademend vermogen en bewegingsvrijheid nodig.

Voetbal trainingspak kind

Ook voor kinderen hebben we natuurlijk verschillende voetbal trainingspakken. De ranges zijn bijna gelijk aan die voor de heren. Bij de kinderen hebben we namelijk nog een range 900. Deze range onderscheid zich van de 500 range door de slimme plaatsing van de ritsen in het jack en in de broek. In het jack loopt de rits schuin over de schouder. Hierdoor kan het kind veilig een bal aannemen op zijn borst zonder dat het pijn doet, omdat de bal op de ritssluiting zou komen. En bij de broek loopt de rits net achter de enkel langs zodat je geen last hebt van de sluiting op de enkel knobbel. Verder is de pasvorm verbeterd en is het van nog technischer materiaal gemaakt, waardoor ze meer bewegingsvrijheid ervaren en het zweet snel wordt afgevoerd.