Adidas voetbalschoenen

Adidas voetbalschoenen

Koop bij Decathlon adidas voetbalschoenen om te voetballen op gras, kunstgras en in de zaal. Op deze pagina vind je de nieuwste modellen van de Predator en Nemeziz serie en klassiekers als de Copa Mundial. Uiteraard vind je hier schoenen met een sokje en de laatste trend, voetbalschoenen zonder veters. Dus of je nou adidas voetbalschoenen in een felle kleur zoekt of klassieke zwarte je bent bij Decathlon aan het juiste adres! Bekijk ook eens onze kipsta voetbalschoenen, voetbaldoeltjes, voetbalshirts en voetbal thermokleding.

Advies nodig?
Hoe kies ik voetbalschoenen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Geslacht
‪COLLECTIE‬
‪TYPE TERREIN‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪MATERIAAL‬
‪Voetwijdte‬
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
Vanaf
130,00 -10%
117,00
130,00
Mundial Goal Schoenen
Mundial Goal Schoenen
ADIDAS

Mundial Goal Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
Vanaf
97,00
Vanaf
90,00 -25%
67,50
Vanaf
52,00
Vanaf
60,00 -19%
48,50
80,00
4.3/5 Op basis van 1219 reviews

Adidas voetbalschoenen staan bekend om de hoge kwaliteit, ultieme comfort en om de unieke designs. Decathlon heeft voor elke type voetballer het ideale paar beschikbaar, want ons aanbod voorziet in allerlei maten en kleuren Adidas voetbalschoenen om op gras, kunstgras of in de zaal te voetballen. Daar scoor je mee! Bekijk ook onze Kipsta voetbalschoenen, voetbalshirts en voetbal thermokleding.

Optimale balcontrole met Adidas voetbalschoenen zonder veters

Voetbalschoenen zonder veters zijn tegenwoordig enorm populair en zitten door de nauwe pasvorm perfect om je voeten. De ideale pasvorm maakt het mogelijk om op het veld of in de zaal supersnelle en nauwkeurige bewegingen te maken. De modellen van voetbalschoenen zonder veters zijn uitgevoerd met krachtig elastisch materiaal en deze sluiten helemaal aan om jouw voeten. Het voelt bijna alsof je op sokken loopt, waardoor het balgevoel sterk verbetert. Er zitten bij Adidas voetbalschoenen die veterloos zijn namelijk geen veters tussen jouw voeten en de bal.

Adidas voetbalschoenen die uitgevoerd zijn zonder veters voorzien bovendien in extra gemak. Je hoeft geen veters meer te strikken die dan weer te los en dan weer te strak zitten. Tijdens het voetballen kom je bovendien niet de problemen als er een veter losraakt, waardoor je kan struikelen of de tijd moet nemen om de veters weer te strikken. Het is niet voor niets dat veterloze Adidas voetbalschoenen enorm populair zijn en je er ook profvoetballers op ziet spelen. Vergroot je snelheid en behendigheid aan de bal met een paar Adidas voetbalschoenen die als een tweede huid om je voet zitten. Er is keuze genoeg bij Decathlon om ook rekening te houden met je voorkeur voor een design en kleur.

Sublieme wendbaarheid: Adidas Predator

Bij Decathlon vind je het beste van het beste op het gebied van Adidas voetbalschoenen. Daar zijn de voetbalschoenen van Adidas Predator een voorbeeld van. Je weet als voetbalspeler dat balcontrole een van de belangrijkste aspecten is. Bijvoorbeeld om een pass goed te laten aankomen bij een teamgenoot, maar ook om net dat ene perfecte schot in het net te laten belanden. Ook wendbaarheid is wat dat betreft een belangrijk aspect, zoals om je tegenstander het nakijken te geven. In beide situaties speelt grip op de bal daarbij een rol en de voetbalschoenen van Adidas Predator zijn wat dat betreft ideaal.

Adidas Predator is een van de vele collecties die wij van dit sportmerk beschikbaar hebben in het assortiment. Zo kan je ook een keuze maken voor een van de andere collecties van Adidas voetbalschoenen met keuze uit allerlei kleuren variërend van zwart tot rood en van blauw tot wit en naar keuze met of zonder noppen:

Speel jij straks de sterren van de hemel met Adidas voetbalschoenen? Maak de beste keuze door de selectie te verkleinen op basis van het type terrein. Het maakt namelijk uit of je op gras voetbalt of indoor of op hard terrein of bijvoorbeeld op lang of kort kunstgras. Bestel je favoriete paar Adidas voetbalschoenen gemakkelijk online of kom langs in een van onze winkels.

Zaalvoetballen op je Adidas zaalvoetbalschoenen

Waar outdoor voetbal een nogal fysieke sport is, waarbij schouderduwen en kopduels soms voorkomen, is zaalvoetbal een sport waar het name op je techniek aankomt. Passen, dribbelen, kappen, draaien, stiften en niet te vergeten rennen en schieten, het gaat allemaal in een razend tempo en het zijn allemaal korte bewegingen. Vooral de snelle omschakeling doe je het liefst op schoeisel dat die handelingen voldoende ondersteunt, dus investeer je in een paar Adidas zaalschoenen. Deze waren vroeger veelal zwart, maar net als bij het veldvoetbal wil het oog ook wat. Er zijn dus diverse kleuren verkrijgbaar. Je Adidas zaalvoetbalschoenen vormen daarbij niet alleen de ideale basis voor het betere voetenwerk, ze zijn ook een aanvulling op je clubkleuren. Dat is voor elke zaalvoetballer een kwestie van smaak, vandaar dat de ontwerpers mee hebben gedacht aan de Adidas zaalvoetbalschoenen. De zaalvoetbalschoenen van Adidas komen voor in zo ongeveer alle kleuren van de regenboog. Combineer bijvoorbeeld een blauw paar dat mooi contrasteert met een mintgroen tenue, of ga voor een combinatie van een wit shirt met witte schoenen. In sommige exemplaren zie je dat de kenmerkende drie strepen van je Adidas zaalschoenen in een andere opvallende kleur voorkomen, zoals oranje.

Kies jij ook voor Adidas zaalvoetbalschoenen zonder veters?

Zijn de kleuren net als in het veldvoetbal talrijker, ook zijn er andere mogelijkheden om de schoen snel vast te maken. Voor zowel heren als dames heeft Adidas zaalvoetbalschoenen zonder veters ontworpen, die ervoor zorgen dat je nooit meer met losse veters door de zaal rent. Dat is zeker in het zaalvoetbal iets wat je in de weg zit. Niet zozeer vanwege eventuele blessures, maar meer omdat een val in de zaal - zeker vanwege een losse veter - altijd wat potsierlijk overkomt. Voor je het weet heeft een of andere amateursportverslaggever het tafereel opgenomen. Vandaar dat veel sporters voor zaalvoetbalschoenen zonder veters kiezen. Trouwens is de wat meer traditionele zaalvoetbalschoen mét veter ook nog steeds verkrijgbaar. Sommige spelers zweren bij de zwarte, geveterde Adidas zaalvoetbalschoen omdat ze zich daarbij al jaren prettig voelen. Denk hierbij aan de Samba-uitvoering voor het echte Braziliaanse gevoel, waar we het zogenaamde sambavoetbal van kennen! Het vastmaken van de veters is dan een ritueel dat bij de wedstrijd hoort. Zoveel spelers, zoveel voorkeuren dus, en daar houdt Decathlon met alle liefde rekening mee: het aanbod aan Adidas zaalvoetbalschoenen is enorm gevarieerd. Bekijk filmpjes van zaalvoetballers om nieuwe trucs te leren en maak er gezellige, sportieve en vooral kleurrijke avonden van. En kom flitsend voor de dag op je Adidas zaalvoetbalschoenen!