Trekking jassen

Trekking jassen

Tijdens je trektocht heb je een goede jas nodig die je beschermt tegen regen en wind. Hier vind je alle trekking jassen zoals waterdichte hardshells en winddichte softshells. Voor de snelle bescherming kun je ook kiezen voor een poncho tijdens je trektocht. Bekijk ook onze trekking shirts en trekking broeken.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 1979 reviews

Trekking jassen

Goed voorbereid aan je trektocht beginnen doe je met onze trekking jassen. Bij Decathlon vind je hardshells, softshells en donsjassen. Voor elke tocht een geschikte trekking jas!

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze wandelschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en direct advies kan vragen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je outdoor kleding

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).