Tennistrui heren

Tennistrui heren

Wil je een heren tennistrui kopen? Bij Decathlon kun je tennistruien kopen voor heren en jongens van ons eigen merk Artengo en van onze partners Adidas, Hummel en Joma. Bij de heren tennistruien hebben we bijpassende heren tennisbroeken.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs

Heren tennistrui kopen bij Decathlon

Heb je een heren tennistrui of tennisvest nodig? Bij Decathlon hebben we tennistruien en vesten voor heren en jongens van ons eigen merk Artengo en van onze partner Joma en Adidas. Onze tennitruien voor dames zijn geschikt voor koel weer en ook te gebruiken voor o.a. badminton of padel. Ze zijn zacht en warm en dus ideaal voor de warming-up. Onze ontwikkelaars ontwierpen heren tennis hoodies voor tennissers die op zoek zijn naar zachtheid om het hele jaar door te kunnen spelen. Het nauwsluitende ontwerp, speciaal ontwikkeld voor tennis, laat je tennissen zonder hinder. Deze hoodie volgt je bewegingen voor maximaal comfort.

Tennistruien heren en jongens

Bij Decathlon verkopen we tennistruien voor zowel heren als jongens. Onze tennistruien kan je mooi combineren met de Artengo heren tennisbroeken of tennisleggings.