Tennis handschoenen en mutsen

Tennis handschoenen en mutsen

Wil je tennishandschoenen of een tennismuts kopen? Beide artikelen zijn gemaakt van isolerend materiaal, waardoor ze bescherming en comfort bieden tijdens het koude weer. In de online tenniswinkel van Decathlon verkopen we tennishandschoenen en een muts van ons eigen tennismerk Artengo. Bekijk ook onze tennisschoenen en ons tennismateriaal.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 945 reviews

Tennishandschoenen kopen bij Decathlon

Heb je handschoenen of een muts nodig voor tijdens het tennissen? Bij Decathlon verkopen we tennishandschoenen voor volwassenen en kinderen. Gemaakt van een isolerende stof, waardoor ze je hoofd en handen lekker warm houden tijdens het koude weer in de winter. De muts en handschoenen zijn ook te gebruiken voor o.a. badminton, padel, tafeltennis of squash. Deze handschoen is geschikt voor tennis of andere racketsporten in de winter en heeft nopjes voor een betere grip op het racket. Geen koude handen meer! Deze tennishandschoenen zijn zowel voor dames als heren geschikt. Onze producten van Artengo hebben een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding en zijn speciaal ontworpen aan de eisen van tennissers.

Tennishandschoenen kind kopen

Onze tennishandschoenen voor kinderen zijn ontwikkeld voor jongens en meisjes die aan racketsport doen bij koud weer. De tennishandschoenen zijn naadloos en hindert dus niet. Biedt comfort tijdens de winter. De nopjes op de handpalm bieden een betere grip.

Tennis muts kopen

Bij Decathlon verkopen we een tennis muts die kan worden aangepast aan datgene wat je nodig hebt. Deze multifunctionele thermische tennismuts kan als muts en als nekwarmer worden gedragen. Warme stof die beschermt tegen de winterkou.