Tennisschoenen heren

Tennisschoenen heren

Wil je tennisschoenen kopen? Bij Decathlon kun je tennisschoenen voor heren kopen voor elk type baansoort. Decathlon biedt tennisschoenen aan met verschillende eigenschappen zoals soepele en stugge tennisschoenen, allen met een goede ondersteuning en grip. Wij hebben tennisschoenen van verschillende merken zoals Artengo, Asics, Adidas, Babolat, K-Swiss en Reebok. Bekijk ook onze tennissokken. Spelen met dezelfde schoenen als Gaël Monfils? Dat kan! Onze ontwikkelaars hebben deze schoenen ontworpen voor gevorderde tennissers die op elke ondergrond spelen en zich heel intensief over de court bewegen. De tennisschoenen Artengo TS960 staan garant voor een verbluffende stevigheid en een optimale steun. Het nieuwe LCS-concept zorgt voor krachtige, duurzame demping. Wil je jouw Monfils' set compleet maken? Bekijk dan hier de tennistas, de tenniskleding en het tennisracket van Gaël Monfils.
Advies nodig?
Hoe kies ik tennisschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
‪TYPE TERREIN‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
90,00 -21%
71,10
Vanaf
79,95 -7%
74,00
4.4/5 Op basis van 4043 reviews

HEREN TENNISSCHOENEN KOPEN?

Wil je de beste heren tennisschoenen kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Dankzij ons ruime aanbod kunnen alle soorten tennissers bij ons terecht voor de perfecte tennisschoenen. Voor de beginnende speler hebben we een ruime keuze kwalitatief goede all-court schoenen. Beginnende tennissers zullen over het algemeen minder vaak spelen en minder snel over de baan bewegen en hebben daarom andere schoenen nodig dan de fanatieke wedstrijdspelers of tennissers die regelmatig spelen. Onze tennisschoenen bieden een combinatie van comfort, ondersteuning en grip. Iedere baansoort vraagt om een speciaal type tennisschoen en daarom is het belangrijk om alvast te bepalen op welke ondergrond je zult gaan spelen, voordat je een schoen gaat kopen. Ongeacht of je indoor, op gravel, op hardcourt, of op kunstgras speelt, bij Decathlon kun je de juiste tennisschoenen kopen.

BETAALBARE HEREN TENNISSCHOENEN BIJ DECATHLON

Bij Decathlon vind je een groot assortiment aan betaalbare heren tennisschoenen. Dames tennisschoenen hebben we van verschillende merken als Adidas, Asics, Babolat, K-Swiss, Reebok en ons eigen tennismerk Artengo. Het aanbod bestaat uit heren tennisschoenen voor beginners, ervaren en experts tennis spelers. De tennisschoenen voor jongens zijn dankzij de non-marking zool ook erg geschikt voor gym op school. Ook is het mogelijk om de tennisschoenen binnen 365 dagen gratis te retouren als ze uiteindelijk toch niet bevallen. Hiermee zorgen we ervoor dat jij zo makkelijk en voordelig mogelijk jouw heren tennisschoen kunt kopen!

ADIDAS TENNISSCHOENEN HEREN

Naast ons ruime assortiment aan Artengo heren tennisschoenen verkopen we ook veel dames tennisschoenen van onder andere Adidas. Adidas tennisschoenen bieden we aan voor alle typen spelers. Voor expert speler die op verschillende ondergronden willen spelen en zich daarbij met hoge intensiteit over de baan willen bewegen. Maar ook voor beginnende tennissers die een comfortabele, goed dempende en slipvaste tennisschoen willen. Tot slot hebben we ook heren tennisschoenen voor tennisliefhebbers die op zoek zijn naar de jaren 70 retro look. Het bovenwerk van deze retroschoen "Advantage Base" is stijlvol en gemaakt van synthetisch materiaal met 3 geperforeerde stroken, voor meer ademend vermogen en een optimaal comfort.