Tennisschoenen dames

Tennisschoenen dames

Wil je tennisschoenen kopen? Bij Decathlon kun je tennisschoenen voor dames kopen voor elk type baansoort. Decathlon biedt dames tennisschoenen aan met verschillende eigenschappen zoals soepele en stugge tennisschoenen, allen met een goede ondersteuning en grip. Wij hebben tennisschoenen van verschillende merken zoals Artengo, Asics, Adidas, Babolat, K-Swiss en Reebok. Bekijk ook onze tennissokken.
Advies nodig?
Hoe kies ik tennisschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
‪TYPE TERREIN‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€49,99
€137,95 -31%
€94,95
€90,00
€90,00
4.5/5 Op basis van 1576 reviews

DAMES TENNISSCHOENEN KOPEN?

Wil je de beste dames tennisschoenen kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Dankzij ons ruime aanbod kunnen alle soorten tennissters bij ons terecht voor de perfecte tennisschoenen. Voor de beginnende speler hebben we een ruime keuze kwalitatief goede all-court schoenen. Beginnende tennissters zullen over het algemeen minder vaak spelen en minder snel over de baan bewegen en hebben daarom andere schoenen nodig dan de fanatieke wedstrijdspelers of tennissers die regelmatig spelen. Onze tennisschoenen bieden een combinatie van comfort, ondersteuning en grip. Iedere baansoort vraagt om een speciaal type tennisschoen en daarom is het belangrijk om alvast te bepalen op welke ondergrond je zult gaan spelen, voordat je een schoen gaat kopen. Ongeacht of je indoor, op gravel, op hardcourt, of op kunstgras speelt, bij Decathlon kun je de juiste tennisschoenen kopen.

BETAALBARE DAMES TENNISSCHOEN BIJ DECATHLON

Bij Decathlon vind je een groot assortiment aan betaalbare dames tennisschoenen. Dames tennisschoenen hebben we van verschillende merken als Adidas, Asics, Babolat, K-Swiss, Reebok en ons eigen tennismerk Artengo. Het aanbod bestaat uit dames tennisschoenen voor beginners, ervaren en experts tennis speelsters. De tennisschoenen voor meisjes zijn dankzij de non-marking zool ook erg geschikt voor gym op school. Ook is het mogelijk om de tennisschoenen binnen 365 dagen gratis te retouren als ze uiteindelijk toch niet bevallen. Hiermee zorgen we ervoor dat jij zo makkelijk en voordelig mogelijk jouw dames tennisschoen kunt kopen!

ASICS TENNISSCHOENEN DAMES

Naast ons ruime assortiment aan Artengo dames tennisschoenen verkopen we ook veel dames tennisschoenen van onder andere Asics. Deze schoenen zijn ontwikkeld voor gevorderde speelsters die op gravel tennissen en op zoek zijn naar dynamische, comfortabele, licht schoenen. Dames Asics tennisschoenen zijn zeer geschikt als je op zoek bent naar stabiele tennisschoenen die de voet goed ondersteunt.