Tennisschoenen accessoires

Tennisschoenen accessoires

Wil je accessoires voor tennisschoenen kopen? Decathlon biedt, voor het onderhoud van de tennisschoenen, schoenenverfrissers en een schoenentas aan. Ook hebben wij platte en ovale veters in verschillende kleuren. Naast tennisschoenen hebben wij ook tennisrackets, tenniskleding en tennismateriaal voor o.a. tennisballen, snaren, trainingsmateriaal en tassen.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 842 reviews

Tennisschoenen accessoires kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een schoenverfrissers, veters of een schoenentas? Bij Decathlon hebben we een ruime keize aan accessoires voor jouw tennisschoenen. Tijdens het sporten heb je flink gezweet, en vaak is dit ook merkbaar in je sportschoenen. Voorkom stank in de schoenen en gebruik een van onze ontgeursprays. Neem ze daarna netjes mee in de schoenentas. De producten van Artengo hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende tennisser nodig hebt.

Schoenverfrisser en ontgeurbollen

Deze schoenverfrisser is ontwikkeld voor wie ongewenste geurtjes wil neutraliseren en zijn schoenen een heerlijk verfrissende geur wil geven. Hij neutraliseert onaangename geurtjes en zorgt voor een frisse geur. Ook verkopen we bij Decathlon ontgeurbollen voor schoenen. Onze ingenieurs ontwikkelden dit product om je sportschoenen beter te laten ruiken en vieze geurtjes als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Met deze ontgeurbollen kan je je sportschoenen eenvoudig aangenaam laten ruiken.

Platte schoenveters en ovale schoenenveters kopen

Bij Decathlon verkopen we platte veters om je veters te vervangen of je schoenen te personaliseren. Vervang je versleten veters of verander de kleur van je veters voor een stijlvolle look! Wordt verkocht per set van 2 veters en verkrijgbaar in witte veters en zwarte veters. Ook verkopen we ovale veters voor een andere look. Ook deze zijn beschikbaar als witte veters en zwarte veters.