Tennisrokje

Tennisrokje

Wil je een tennisrokje kopen? Bij Decathlon kun je tennisrokjes kopen voor dames en meisjes. Alle tennisrokjes zijn voorzien van een binnenbroekje waar de ballen in gedaan kunnen worden. Decathlon biedt bij de tennisrokjes bijpassende tennis shirts, tennis polo's en tennis tank tops aan. Tennisrokjes hebben we van ons eigen merk Artengo.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
No result
4.4/5 Op basis van 435 reviews

Tennis rokje kopen bij Decathlon

Heb je een rokje voor tennis nodig? Bij Decathlon hebben we rokjes voor dames en meisjes voor tijdens warm en koud weer. De rokjes zijn ook te gebruiken voor o.a. badminton, squash of padel. Tennisballen kun je kwijt tussen het ingewerkte shortje en je been. De comfortabele en ademende stof zorgt ervoor dat je ook in volle inspanning lekker droog blijft. Onze thermische rokjes zijn gemaakt van een isolerende stof die je warm houdt en de transpiratie snel afvoert. De rokjes van Artengo hebben een onverslaanbare prijs kwaliteitsverhouding en voldoet aan alle eisen die je als tennisser nodig hebt.

Tennisrokje dames

Van een wit tennisrokje tot een zwart tennisrokje of een tennisrokje met broekje, wij verkopen tennisrokjes in alle soorten, maten en kleuren. Ben je op zoek naar een tennisrokje voor een kind? Ook die hebben wij in ons assortiment.