Tenniskleding accessoires

Tenniskleding accessoires

Wil je tenniskleding accessoires kopen? Bij Decathlon kun je verschillende accessoires kopen bij je tenniskleding. Decathlon heeft petten, zweetbandjes, bandana's en fijne handdoeken van Adidas, Artengo, Asics en Nike. Ook verkopen we handschoenen met goede grip en mutsen voor wanneer het koud is. Op zoek naar tennisracket accessoires of tennisschoenen accessoires?

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
20,00
20,00
4.5/5 Op basis van 7654 reviews

Tenniskleding accessoires kopen bij Decathlon

Heb je accessoires voor je tenniskleding nodig? Wij hebben zweetbandjes, petten, handschoenen en mutsen, en een sporthanddoek. De accessoires zijn ook te gebruiken voor o.a. badminton, padel, tafeltennis of squash. Er is genoeg keuze en zijn allen geschikt voor zowel de zomer als de winter. De tenniskleding accessoires voldoen aan de eisen die tennissers aan ze stellen. Onze eigen tennis accessoires van Artengo hebben een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast verkopen we ook tenniskleding accessoires van Adidas, Asics en Nike.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over tennis kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je tenniskleding accessoires

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).