Surf poncho

Surf poncho

Wil je een surf poncho kopen? We hebben surf poncho's voor kinderen, dames en heren. Deze poncho's zijn fijn om voor of na het surfen te dragen. Met een surf poncho blijf je heerlijk warm op koude dagen en kun je ook in de herfst of winter blijven surfen. Een strandponcho is ook super handig als je je op het strand wil omkleden. Met een omkleedponcho kun je discreet je (natte) zwemkleding aan- of uittrekken. Bekijk ook onze wetsuits, handdoeken, handige strandartikelen of zwemkleding met o.a. boardshorts en bikini's. In plaats van een surf poncho, kun je ook een badjas dragen. Een surf poncho wordt ook veel voor kitesurfen, windsurfen, sup of een dag op het strand gebruikt. Koop jouw nieuwe surf poncho van Olaian voordelig bij Decathlon.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
VERKOPER
4.6/5 Op basis van 9188 reviews

Surf poncho

Een surf poncho is een soort handdoek met openingen voor je armen, benen en hoofd. De stof is lekker zacht en je blijft heerlijk warm! Sommige van onze surfponcho's hebben een capuchon, net zoals bij een hoodie (trui). Zo houd je ook je hoofd en oren warm op koude dagen. Ook beschikken een aantal van onze poncho's over een buidelzak. Handig als je wat mee wil nemen op het strand, of lekker om je handen warm te houden. Ook kun je een surf poncho gebruiken om je discreet om te kleden op het strand. Iedereen weet hoe het is om met een handdoek om je middel te stunten. Dat is gelukkig niet meer nodig. Surfponcho's van Olaian zijn voorzien van gaten aan de zijkant, zodat je je zwemkleding makkelijk aan of uit kunt trekken. Een surf poncho of strand poncho is ideaal om voor of na het surfen op het strand te dragen. Decathlon heeft surfponcho's voor dames en heren, maar ook voor kinderen en baby's. We hebben surf poncho's in verschillende kleuren, zodat ze door dames en heren gebragen kunnen worden. Ben je op zoek naar een surf poncho van uitstekende kwaliteit? Dan heb je een surfponcho uit onze 900 serie nodig. Kies voor onze 100 serie poncho's als je een goedkope surf poncho zoekt. Ben je op zoek naar een surf poncho die winddicht is? Kies dan de surfponcho van het merk Subea. Deze heeft een heerlijke fleece binnenkant en beschermt je tegen koude wind.

Surf poncho kind

We hebben surf poncho's speciaal voor kinderen en peuters ontwikkeld. Onze kinder surfponcho's zijn vrolijk gekleurd en gemaakt van zachte stof. We hebben surf poncho's voor jongens en meisjes. Voor peuters hebben we surf poncho's met een draken of eenhoorn uitstraling. Jouw kind kan een surf pocnho op het strand dragen, maar ook in het zwembad. Veel kinderen vinden het bijvoorbeeld erg fijn om een poncho na het zwemmen te dragen. Koop jouw kinder surf poncho voordelig (online) bij Decathlon.