Strandlaken en Hamamdoek

Strandlaken en Hamamdoek

Opzoek naar een strandlaken? Strandhanddoek en badlakens vind je bij Decathlon. We hebben grote en kleine handdoeken voor het strand van ons surfmerk Olaian. Bekijk ook onze hamamdoeken. Zoek je een ander soort handdoek? Bekijk dan al onze handdoeken.Bekijk ook onze badkleding voor het strand, slippers en UV shirts.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.6/5 Op basis van 18077 reviews

Strandlaken

Een strandlaken koop je online bij Decathlon. We hebben grote en kleine strandlakens in verschillende kleuren van ons surfmerk Olaian. In ons assortiment hebben we strandlakens voor kinderen, jongens, meisjes, dames en heren. Een strandhanddoek is onmisbaar als je een dag naar het strand gaat. Strandlakens bij Decathlon zijn relatief goedkoop. Je scoort al een strandhanddoek vanaf €2,99.

Strandhanddoeken om je makkelijk mee om te kleden

Neem een strandhanddoek mee naar het strand om je eenvoudig om te kleden. Deze strandhandoeken worden ook wel surfponcho's genoemd. Ook zijn deze strandhanddoeken heerlijk om te dragen als je uit de zee of het zwembad komt.

Levering van jouw strandlaken

Bestel een strandlaken eenvoudig online bij Decathlon en we leveren dit snel (binnen 3 werkdagen) bij jou thuis. Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze strandlakens, heb je hier 2 jaar garantie op. Voldoet het bestelde strandlaken niet aan jouw verwachtingen, dan kun je het tot 365 dagen na aankoop gratis retourneren.