Snorkelset

Snorkelset

Een snorkelset voor kinderen of volwassenen koop je bij Decathlon. Je kunt ook zelf een snorkelset samenstellen met een Easybreath snorkelmasker, of duikbril en snorkel met een paar snorkelvinnen of waterschoenen. Bekijk ook onze zwemkleding en UV shirts.

Advies nodig?
Hoe kies je je snorkeluitrusting?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.1/5 Op basis van 1020 reviews

Snorkelsets

Snorkelen kan een heerlijke ervaring zijn: lekker bewegen in het water en ondertussen genieten van de prachtige onderwaterwereld. Voor de optimale beleving verkoopt Decathlon verschillende snorkelsets. Zo kan je voor een snorkelset met alleen een duikbril en snorkel kiezen. Wil je je juist makkelijk door het water verplaatsen of misschien zelfs langere afstanden snorkelen, dan kan een set met duikbril, snorkel én flippers ideaal zijn! Of misschien kies je liever voor een snorkelset met daarin een easybreath. Beslis zelf welke set het beste bij je past en ga met het juiste materiaal op ontdekkingstocht!Bij Decathlon kan je snorkelsets voor zowel kinderen als voor volwassenen kopen.

Snorkelsets voor kinderen

Wanneer je kind wilt snorkelen, adviseren wij om een snorkelset voor kinderen aan te schaffen. Deze sets zijn speciaal voor kinderen ontworpen en zijn in leuke kleurtjes verkrijgbaar. Maar hoe kies ik nou de juiste maat? Als je een snorkelset met flippers aanschaft, kan je uitgaan van de reguliere schoenmaat. Kies je voor een set met alleen een duikbril en snorkel, dan kan je van de volgende maatvoering uitgaan:

  • Kinderen tot 10 jaar: Maat XS.
  • Kinderen ouder tot 10 jaar: Maat S/M.
Wanneer je gaat snorkelen met kinderen is het altijd belangrijk dat je een oogje in het zeil houdt. Je kunt het beste zelf ook met een snorkelset mee het water in gaan. Dit is niet alleen veiliger, maar ook een stuk leuker dan toekijken vanaf het strand.

Stel zelf je snorkelsets samen

Kan je geen geschikte snorkelset vinden? Stel dan zelf je snorkelset samen! Schaf de gerecycleerde netstof tas aan en ga op zoek naar een duikbril, snorkel en flippers die bij jou passen! Ik dit geval kan je dus ook voor een duikbril van Mares of Cressi kiezen. Bij Decathlon koop je voordelig een snorkelset die bij jou past!