Rolschaatsen dames

Rolschaatsen dames

Rolschaatsen voor dames kopen? Op deze pagina kan je een breed assortiment aan rolschaatsen in verschillende kleuren en stijlen. Decathlon rolschaatsen van Oxelo en Chaya zijn geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren rolschaatser. Zorg voor een comfortabele tijd met de skeelerkleding en voorkom blaren met skeeler sokken
Advies nodig?
Hoe kies ik de beste rolschaatsen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
114,95
79,95
124,95
Rolschaatsen Quad Roze Crème
RIO ROLLER

Rolschaatsen Quad Roze Crème

Verkocht en verstuurd door Skatetown/Hockeytown

99,95
Rookie Rolschaatsen Harmony
ROOKIE

Rookie Rolschaatsen Harmony

Verkocht en verstuurd door Streetsurfshop

89,95
Roller Quad Magic Noir-42
ROOKIE

Roller Quad Magic Noir-42

Verkocht en verstuurd door Streetsurfshop

119,95
99,95
99,95
99,95
Vanaf
109,95
Roces Kolossal zwart
ROCES

Roces Kolossal zwart

Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

149,95
Roces Piper Paars
ROCES

Roces Piper Paars

Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

124,95
Rolschaatsen Quad Roze Zwart
RIO ROLLER

Rolschaatsen Quad Roze Zwart

Verkocht en verstuurd door Skatetown/Hockeytown

71,50
113,95
Anarchy Havoc Rolschaats
ANARCHY

Anarchy Havoc Rolschaats

Verkocht en verstuurd door Streetsurfshop

99,95
3.9/5 Op basis van 50 reviews

De rolschaatsen dames van jouw kindertijd!

Rolschaatsen dames die je terug brengen naar je kindertijd. Degene die je tot het einde hebt gebruikt en waarmee je urenlang hebt kunnen trainen om verschillende trucs uit te voeren om de ultieme rolschaatsers te worden. Beleef deze tijden weer met de rolschaatsen voor volwassenen! De rolschaatsen van Decathlon voelen hetzelfde aan als die van vroeger maar dan met de technologie van nu. De rolschaats schoen zijn van stevig materiaal en dit in combinatie zorgt voor veel stabiliteit tijdens om verschillende dansmoves te maken. Laat de goede tijden rollen met onze rolschaatsen! Rolschaatsen is meer dan alleen een leuke manier om te bewegen of om te sporten. Ze brengen bij veel mensen ook herinneringen terug van vroeger maar ook veel plezier en avontuur. Je kan rolschaatsen dames gebruiken als vervanging voor je cardio bij fitness of om zelfs op te dansen. Het dansen op rolschaats dames zijn een geweldige manier om in beweging te blijven en plezier te hebben terwijl je dat doet. Je twijfelt misschien tussen rolschaats dames en skeelers. Het antwoord is eigenlijk heel simpel: rolschaatsen hebben horizontale trucks met wielen in plaats van een centraal frame en een rij wielen, en worden geremd met de teen in plaats van de hiel. Maar welk type rolschaatsen moet je kiezen? Als beginner, jonge of oudere skater is de quad skate de beste optie. Dit type rolschaatsen heeft vier wielen die 2 aan 2 zitten, wat je meer stabiliteit geeft en geschikt is voor fun, dansen en roller derby. Of je nu op zoek bent naar een leuke manier om calorieën te verbranden of gewoon wat plezier wilt hebben, rolschaatsen zijn de perfecte keuze. Dus waar wacht je nog op? Ga eropuit en laat de goede tijden rollen met rolschaatsen! Twijfel je waar je op moet letten bij het kopen van rolschaatsen dames? Het belangrijkste onderdeel waar rolschaatsers op moeten letten is de hardheid van de schoen. Hoe harder de rolschaats schoenen hoe meer stabiliteit het biedt, dit is handig als je pas net begint met rolschaatsen. Ben je al meer ervaren kijk dan naar een rolschaatsen schoenen die soepeler zijn hierdoor kan je meer uit je rolschaats ervaring halen. De rolschaatsen van Decathlon zijn er in veel kleuren dus er zit altijd wat tussen voor jou!

Hoe leer je rolschaats dames?

Hoe houd je je evenwicht goed op rolschaatsen? Buig je knieën een beetje en zet je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Hurk niet te veel en houd je hielen bij elkaar terwijl je je tenen naar buiten richt. Om je evenwicht beter te bewaren, richt je je armen een beetje naar voren. Als je deze tips opvolgt, kun je snel stabiel op je rolschaatsen staan en doorgaan naar de volgende stap: leren rijden. Tijdens het rijden blijf je de hele tijd in de evenwichtspositie: gehurkt, tenen naar buiten en armen naar voren. Om snelheid te maken, beweeg je je voeten afzonderlijk van elkaar. Verplaats je gewicht van je achterste voet naar je voorste voet door één voet naar voren te bewegen en met de andere voet af te zetten. Glijd naar voren op je voorste voet terwijl je achterste voet even loskomt van de grond. Vervolgens zet je de achterste voet neer op de grond en wissel je van voet. Maak steeds meer snelheid door meer kracht te zetten met je achterste voet. Voordat je echt snelheid maakt, is het belangrijk om te leren remmen. Er zijn verschillende remtechnieken, zoals de Plow Stop waarbij je de positie van je tenen verandert van buitenwaarts naar binnenwaarts, de T-Stop waarbij je je dominante voet naar voren brengt en je achterste voet in een hoek van 90 graden draait, en het remmen met je knieën of remblokjes. Het is belangrijk om te weten hoe je veilig kunt remmen als je rolschaatst.Je kunt op twee manieren remmen tijdens het rolschaatsen: met je knieën of met remblokjes. Om te remmen met je knieën, laat je voorzichtig één knie met kniebeschermers naar de grond zakken en gebruik je deze om af te remmen. Voor het remmen met remblokjes plaats je één voet voor en één achter en rem je af met het remblokje van de achterste voet. Dit moet bij voorkeur gebeuren tijdens het achteruit rijden, aangezien het anders tot ongelukken en valpartijen kan leiden. Het remmen vereist veel gevoel, dus oefen eerst op lage snelheid voordat je op hoge snelheid gaat remmen. Wanneer je het vooruit rijden en remmen onder de knie hebt, kun je proberen je grenzen te verleggen. Kies er bijvoorbeeld voor om jezelf uit te dagen door achteruit te rijden en je snelheid steeds meer te verhogen. Ook kun je proberen om beide voeten tegelijkertijd naar binnen en buiten te bewegen om je snelheid te behouden. Voor visuele hulp kun je dit zien als het maken van achtjes achter elkaar. Challenge yourself!