Spring en kinderzwepen

Spring en kinderzwepen

Ben jij nog op zoek naar een Springzweep of een Kinderzweep? Het assortiment van Decathlon biedt een ruim aanbod met verschillende soorten maten en type zwepen! Deze zwepen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren ruiter.
Terug naar artikelen
SPORTIEF NIVEAU
Levertijd
Kleur
Prijs
16 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 246 reviews

  Dressuurzwepen

  Ben je opzoek naar een dressuurzweep? Bij Decathlon verkopen wij verschillende lengtes en kleuren zwepen die speciaal onwtwikkeld zijn voor het beoefenen van dressuur. Je kunt deze zwepen herkennen aan het stukje touw aan het einde van de zweep. De rijzweep heeft als doeleinde om de heupen van het paard te stimuleren doormiddel van de precieze en subtiele actie. Wat belangrijk is om te weten is bij sommige Dressuurniveaus dressuurzwepen niet zijn toegestaan. In dit geval is het verstandiger om gebruik te maken van sporen.

  Kinder en springzwepen

  Los van dressuurzwepen hebben wij ook nog springzwepen. Deze zwepen kun je herkennen aan dat ze een stuk korter zijn en en een lusje of flapje aan het uiteinde hebben. Voor kinderen hebben we leuke gekleurden zwepen die voornamelijk geschikt zijn voor pony's.

  Levering van je paardrij zweep

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen