Paardrijhandschoenen

Paardrijhandschoenen

Bij Decathlon verkopen wij paardrijhandschoenen voor kinderen en volwassenen. Of het nu koud of warm is, je veel grip wil of juist luxe leer wil, een effen zwarte of een leuke print, wij hebben de juiste handschoen. Kijk daarom bij onze collectie paardrijhandschoenen!

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters 1
Geslacht
Maat
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Kleur
Prijs
4.2/5 Op basis van 486 reviews

Paardrijhandschoenen

Waarom zou je paardrijhandschoenen dragen tijdens het paardrijden?

Paardrijhandschoenen zijn speciaal ontworpen om ruiters zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Paardrijhandschoenen beschermen je handen tegen wrijving en zorgen dat je teugels niet uit je handen kunnen glijden.De binnenkant van paardrijhandschoenen zijn ontworpen voor een goede grip voor de teugels en de gebruikte materialen zijn anti-slip.Rijhandschoenen zijn vaak extra versterkt op de plek waar de teugels wrijving veroorzaken. Dit om een lange levensduur te garanderen.Het is belangrijk om de juiste paardrijhandschoenen te kiezen aangepast aan het seizoen.Als je kiest voor meer comfort houdt dan rekening met de buitentemperatuur. In de wintermaanden zullen warme paardrijhandschoenen uitkomst bieden om de kou tegen te gaan. Bij Decathlon vind je een ruime keuze aan paardrijhandschoenen voor zowel volwassenen als kinderen voor uitstekende prijzen. De handschoenen van Fouganza, het eigen ruitersportmerk van Decathlon zijn gemaakt van verschillende materialen en beschikbaar in allerlei kleuren.

Wat is het voordeel van leren paardrijhandschoenen?

Leer is een typisch materiaal wat veel word gebruikt in de ruitersport. De belangrijkste eigenschap van leer is dat het veel grip bied. Het is echter relatief kwetsbaar en dient regelmatig onderhouden te worden. Ook zijn leren paardrijhandschoenen onhandig voor kinderen. Wij adviseren om voor kinderen handschoenen van katoen of synthetische materialen te kopen. Deze voelen zachter aan en vormen zich beter naar de hand.

Advies op maat van Decathlon sport experts

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over paardrijcaps kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen.