Kookmeubels

Kookmeubels

Wil jij een kookmeubel kopen? Neem dan een kijkje naar onze verschillende kookmeubels. Hiermee kun je gemakkelijk koken op de camping en je voedingswaren en kookgerei beschermd opbergen. Ideaal om buiten te koken!

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 1116 reviews

KOOKMEUBEL KOPEN

Wil jij een kookmeubel kopen voor jouw kampeervakantie? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. In onze online kampeerwinkel kun je verschillende kookmeubels bekijken. Ons doel is om koken op de camping een stuk makkelijker te maken. Met onze kookmeubels geniet je van het comfort van een echte buitenkeuken en kan je je etenswaren en kookspullen gemakkelijk en beschermd opbergen.

BUITENKEUKEN OP DE CAMPING

Onze buitenkeukens zijn onder andere opvouwbaar en zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. Wij bieden verschillende soorten en modellen, waarbij je kunt kiezen welke buitenkeuken het beste bij jouw kampeervakantie past. Onze buitenkeukens zijn onder andere opvouwbaar en zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. Onze Quechua OPVOUWBAAR EN COMPACT OPBERGMEUBEL VOOR DE CAMPING heeft een ideaal transportgemak. Het is een draagtas met twee draaggrepen die je zo kunt openklappen. Het weegt slechts 7,5kg.

LEVERING VAN AL JE KAMPEERSPULLEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je kookmeubel. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en ook een garantie van minimaal twee jaar op je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).