Campingtafels

Campingtafels

Ben je op zoek naar een campingtafel? Dan ben bij Decathlon aan het juiste adres! In onze online kampeerwinkel vind je opbouwbare kampeertafels voor meerdere personen. Zo kun je jouw kampeerplek naar wens inrichten. Kijk ook naar onze overige kampeerspullen voor het ultieme vakantiegevoel.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪TYPE TAFEL‬
‪AANTAL PERSONEN‬
‪OPBERGRUIMTE‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
80,00 -30%
56,00
110,00 -30%
77,00
45,99
Robens Adventure Table Small
ROBENS

Robens Adventure Table Small

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

189,99
149,99
Robens Settler Storage Unit
ROBENS

Robens Settler Storage Unit

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

82,00 -30%
57,40
41,20
Outwell Dwerg Tafel
OUTWELL

Outwell Dwerg Tafel

Verkocht en verstuurd door BEWAK

4.4/5 Op basis van 6736 reviews

CAMPINGTAFELS KOPEN

Wil jij een campingtafel kopen? Campingtafels koop je gemakkelijk en snel bij de online kampeerwinkel van Decathlon. Wij bieden verschillende soorten en maten, geschikt voor elke soort kampeerder. Zo kun je op vakantie, met je gezin of met vrienden, gemakkelijk de campingtafel in elkaar zetten zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn! Je kunt je zelf gekookte maaltijd gezellig samen aan tafel opeten of leuke kaart- en bordspelletjes spelen. Veel van onze campingtafels zijn dusdanig opvouwbaar dat ze zelfs in je koffie of tas passen.

BUITENTAFEL VAN QUECHUA

Niet alleen als je wilt gaan kamperen is het vaak wel fijn om een tafeltje mee te nemen en vooral een campingtafel die eenvoudig mee te nemen is. De buitentafel van Quechua is zo ontworpen dat ze eenvoudig inklapbaar zijn en totaal niet zwaar zijn. Bij Decathlon hebben we de buitentafel in verschillende formaten en ook voor festivals zijn deze tafels perfect te gebruiken. Ga je dit jaar naar Lowlands? De buitentafel is super eenvoudig op te zetten en worden natuurlijk met tafelpoten geleverd en de tafels zijn erg stabiel.

LEVERING VAN AL JE KAMPEERSPULLEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je campingtafel. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en ook een garantie van minimaal twee jaar op je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).