Antibacteriële zeep

Antibacteriële zeep

Antibacteriële zeep is ideaal om je handen mee te reinigen. Door de alcohol die erin zit worden bacteriën gedood, wat zorgt voor een betere hygiëne. Naast bacteriële zeep hebben we ook nog multifunctionele zeep die ideaal te gebruiken als je de kampeerdouche gebruikt.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Prijs
10,99
UV SolarProof Spray-On 500ml
UV SolarProof Spray-On 500ml
NIKWAX

UV SolarProof Spray-On 500ml

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

Douche tent kopen

Elke kampeerder loopt er wel eens tegen aan: douchen op de camping. Vaak zijn alle douches bezet en moet je lang wachten. En daarom ontwikkelde ons team van Quechua een douche tent, zodat je op je gemak kunt douchen op de camping wanneer jij wilt. Op zoek naar een douche tent? In ons assortiment vind je een douche tent die is ontworpen om je makkelijk te douchen. Je kunt de douche tent ook gebruiken als douche hokje of omkleedhokje. Lekker uit de wind en in tegenstelling tot in je tent, kun je terwijl je rechtop staat je omkleden. De douche tent is alleen een douchehokje. Je dient zelf een zonnedouche ergens op te hangen. Het douchehokje wordt vaak gekocht in combinatie met de NH500 camping douche onder druk 10L van €49.99.

De zonnedouche voor kamperen

Je kunt de douche tent gebruiken in combinatie met een zonnedouche. Hier past wel 10 liter water in en heeft een makkelijke start en stop-knop, zodat je geen water verspilt. Onze motivatie hiervoor? Een oplossing zodat je jouw zonnedouche niet helemaal omhoog hoeft te hangen! Dankzij het pompsysteem is het water steeds onder druk, zelfs als de douche op de grond staat. De zonnedouche is getest door ons team van Quechua, waardoor je zekerheid hebt dat je kunt genieten van je douche. Lees voor het gebruik goed het gebruiksadvies en de tips (zoals hoeveel tijd de zonne douche nodig heeft om het water op te warmen). Je kunt de zonnedouche ook gebruiken om je spulletjes schoon te maken.

Hoe werkt de camping douche?

Maar waar moet ik op letten bij een dergelijke camping douche? Onze camping douche van Quechua is ontzettend makkelijk mee te nemen. Het is namelijk een 2 seconds pop-upsysteem camping douche. Dit kan erg voordelig zijn wanneer je met een (kleinere) auto op vakantie gaat. De camping douche is erg snel opgezet. Het grondzeil van de camping douche is 90x90cm en de camping douche is 2m hoog. Zo heb je alle ruimte. Het is gemaakt van een ondoorzichtige stof, zodat je alle privacy hebt. De camping douche kan in een afgesloten zakje weer opgeborgen worden. Deze is 63x2cm en weegt nog net geen 2 kilo. Er is daarnaast geen dak, zo kan het licht naar binnen en kan je jouw zonnedouche er gemakkelijk in hangen. Voor de douche van Quechua is er klittenband op de cabinewand zodat je de doucheslang goed kan vastmaken. Het grondzeil is groter gemaakt voor meer comfort en is uitneembaar. Je kan je handdoek over een lus hangen. Tip! Stop je schone kleding in het zakje van het douchehokje en hang het zakje aan de haak aan de buitenkant. Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde deze zonnedouche onder druk (10 l) zodat je comfortabel buiten kan douchen en je spullen schoonmaken.