Klamboes en accessoires

Klamboes en accessoires

Met onze klamboe en insectenwerende spray zorg je ervoor dat je niet wordt gestoken door muggen en daardoor slaap je wel een stuk beter. Neem ook een kijkje bij onze slaapzakken en matjes voor nog een betere nachtrust.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
Insectenwerende spray met 50% DEET 75 ml
Insectenwerende spray met 50% DEET 75 ml
7,99 −31%
5,49
KATADYN

Insectenwerende spray met 50% DEET 75 ml

(117)
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel, bekijk de winkelvoorraad:
4.4/5 Op basis van 380 reviews

Slaap accessoires nodig?

Jij kunt heerlijk een dutje doen op de camping dankzij onze slaap accessoires! Geen last van de muggen en andere insecten. Neem een kijkje online en check ook direct onze slaapzakken, slaapmatten en kussens!

Waar moet je over nadenken als slaap accessoires koopt.

Als je slaap accessoires gaat kopen, moet je wel rekening houden met wat dingetjes. Waar ga je bijvoorbeeld naar toe? Heb je een klamboe nodig? En hoe zit het met de anti-insecten spray? De spray is wel een must als je in bepaalde periodes naar Schotland of Zweden gaat. In Schotland heb je namelijk ‘midges’. Geen pretje, kijk daarom welke slaap accessoires je wilt kopen.

Kijk bij de aanschaf van je slaap accessoires wel even uit met DEET. Dit is een chemisch middel dat muggenwerend is. Het is niet heel erg gevaarlijk voor mensen, maar is wel agressief. Gebruik het daarom niet op beschadigde huid. Ook onder je kleding moet je het eigenlijk niet gebruiken. Verder moet je het uit de buurt van je ogen houden en de damp niet inademen. Probeer na je hike de DEET weer van je af te wassen. Klinkt dit je toch een beetje gek in de oren? We hebben gelukkig ook nog natuurvriendelijke insectenspray.

Verder geeft een klamboe de slaapkamer natuurlijk een leuke ‘look’. Maar tijdens de zomer is ie ook handig te gebruiken tegen alle muggen. Hang hem bijvoorbeeld boven je trampoline en slaap een nachtje onder de open lucht! Moet je wel een boom hebben of een beetje handig zijn ;). Op reis is ie soms helemaal essentieel. Als je naar gebieden gaat waar bijvoorbeeld malaria een gevaar vormt. Dankzij onze klamboe hoef je je daar geen zorgen om te maken. Hij is alleen niet geïmpregneerd.

Slaap accessoire voor bij het kamperen

Ook tijdens de kampeertrip in Frankrijk kun je goed terecht bij ons voor slaap accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een muggenbeten pen. Heb je geen last meer van die vervelende jeuk. Hierdoor slaap jij als een roosje. Wel op onze slaapmatjes hoop ik?