4-persoons tenten

4-persoons tenten

Of je nu met het gezin gaat kamperen of dat je alleen op vakantie gaat en meer ruimte in de tent wilt. De tijd van kamperen in een te kleine tent is voorbij door ons mooie aanbod aan 4 persoons tenten. Ook hoef je voortaan niet meer je 4 persoons tent te huren, aangezien wij onze 4 pers tent altijd tegen een scherpe prijs aanbieden. Zo kan je ieder jaar weer opnieuw genieten van onze Quechua tenten.
Terug naar artikelen
LEEFRUIMTE
AANTAL RUIMTES
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
8 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 9175 reviews

  Meerdere persoons tenten in verschillende formaten

  Compleet assortiment tenttapijt Ben jij op zoek naar een feesttent bij Decathlon dan ben je hier ook aan het goede adres. De feesttenten die wij aanbieden zijn voor meerdere personen. Zo hebben wij schuiltenten of luifel tenten. Zo kan jij altijd een feestje bouwen. Ook zijn onze feesttenten prima geschikt voor festivals. Mis geen feest meer door de tenten van Decathlon.

  Persoons tenten koop je samen met een tenttapijt

  Compleet assortiment tenttapijt Nadat je een goedkope tent hebt gekocht is het belangrijk om een goed ademend tenttapijt aan te schaffen. Dit is namelijk beter voor het gras en dus voor de natuur. Een goed tenttapijt beschermt de bodem van je tent. Het tenttapijt werkt dan als een trechter als het regent. Als je jouw tent open hebt staan voert dit tenttapijt dit water sneller af. Wat natuurlijk een groot voordeel is.Onze tenttapijten zijn niet duur, maar wel voor een goede prijs.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen