2 persoons tent

2 persoons tent

Op zoek naar een 2 persoons tent? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres! Wij hebben diverse 2 persoonstenten. De meeste 2 persoons tenten zijn pop up tenten die je binnen 2 seconden opzet. Daarbij wordt een 2 persoons tent aangeraden voor één persoon, omdat je dan een één persoons luchtbed kan gebruiken en nog ruimte hebt waar je al je bagage kwijt kan. Maak jouw kampeer ervaring compleet met een slaapzak en onze reisaccessoires.
Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪LEEFRUIMTE‬
‪AANTAL RUIMTES‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€90,00 -30%
€62,95
€125,00 -10%
€112,00
Wandeltent Peme Forest 2
PEME

Wandeltent Peme Forest 2

Verkocht en verstuurd door Morele EU

€199,99
4.3/5 Op basis van 6518 reviews

Tent 2 personen nodig?

Voor een tent voor 2 personen hoef je niet verder te kijken. Wij hebben wat je zoekt! Als je met zijn tweeën gaat is een tent voor 2 personen knus. Als je in je eentje gaat heb je in dezelfde tent veel ruimte. Hierdoor kan je bijvoorbeeld je rugzak en andere spullen kwijt in de tent. Het gebruik van een tent voor 2 personen is aan te raden als je alleen gaat. Als gewicht een rol speelt kun je uiteraard beter kiezen voor een eenpersoons tent.

Onze koepeltenten zijn makkelijk op te zetten en staan als een huis. In harde wind blijven ze overeind. De pop up tenten zijn erg flexibel. Hierdoor zou het kunnen dat ze meebuigen in harde wind. Ze zijn getest in een windtunnel, dus ze zullen niet kapot gaan. Hou hier dus rekening mee in je keuze!

Pak een festival in je pop up tent voor 2 personen

Onze pop up tenten voor 2 personen zijn niet meer weg te denken op de festivals. Waar je ook heengaat; PinkPop, Tomorrowland, of Intents. Onze tentjes staan er. En om een goede reden. Ze staan in luttele seconden, vandaar de naam 2 seconds. En de stokken zijn vrijwel onverwoestbaar. Het maakt dus niet uit als er iemand over je tent struikelt. Ze buigen gewoon mee en breken hierdoor niet.

De pop up tent voor 2 personen neem je makkelijk overal mee naar toe. Ze wegen niet veel en vouwen klein op. Ze hebben nog wel eens de reputatie dat ze moeilijk op te vouwen zijn. Dit is absoluut niet het geval! Bekijk hier online de video om erachter te komen hoe het werkt! Je mag ook zeker langskomen in onze stores. Een van onze medewerkers legt het je graag uit!