Honkbal petten

Honkbal petten

Bij Decathlon hebben we verschillende soorten honkbalpetten. Zo hebben we fitted en verstelbare baseball petten van de merken Kipsta en New Era. Op zoek naar een baseball cap van de New York Yankees, Boston Red Sox of een ander team uit de Major League? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres voor je baseball pet.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
‪TEAMS‬
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
€20,00 -40%
€12,00
€39,00
€62,50
€30,95 -4%
€29,60
Baseballpet Fox Rage
FOX RAGE

Baseballpet Fox Rage

Verkocht en verstuurd door Fish Inn

€41,50
Pet Buff ubud olive
BUFF

Pet Buff ubud olive

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

€37,00
4.7/5 Op basis van 842 reviews

Honkbal Petten bij Decathlon

Honkballiefhebbers kunnen hun geluk niet op bij Decathlon met de honkbal petten van New Era. Of je nu fan bent of niet, de New York Yankees baseball cap van New Era is een klassieker die elke honkbalfanaat aan zijn of haar kapstok moet hebben. Naast de baseball caps van de NY Yankees vind je bij Decathlon ook de New Era caps van de Los Angeles Dodgers, San Fransisco Giants, Boston Red Sox, Oakland Athletics en de Pittsburgh Pirates. Naast de New Era petten hebben wij ook baseball caps van Kipsta. Kipsta is de naam van het merk waar wij onze honkbalspullen onder verkopen. Vind hier de pet die bij jou past.

Verschillende kleuren

Nog beter nieuws is dat ons assortiment is uitgebreid. Zo hebben wij de NY Yankees pet naast het blauw en zwart nu ook in het groen, wit en rood.

Praktisch en efficiënt

Voor maximaal comfort hebben onze petten een breed, stijf gebogen klep. Dit zorgt ervoor dat je ogen goed beschermd zijn en je uitstekend zicht hebt, ook in het felste zonlicht. Dankzij het verstelbandje met metalen gesp achteraan de pet kan de pet precies op de grootte van jouw hoofd worden afgesteld.