Hockeysokken

Hockeysokken

Koop bij Decathlon jouw nieuwe hockeysokken. Zowel verkrijgbaar in effen kleuren als in te gekke kleuren en plaatjes. Op zoek naar Hingly sokken? Deze kan je vinden in de verschillende Decathlon winkels. Elke winkel kiest zijn eigen assortiment dus laat je daar verrassen! Bekijk ook onze hockeysticks vergeet ook niet je hockeybescherming of hockey accessoires.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
19,99
19,99
11,99
Hockeysokken FH900 Racing wit
KOROK

Hockeysokken FH900 Racing wit

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.2/5 Op basis van 51 reviews

Hockeysokken kopen bij Decathlon

Voor goede hockeysokken voor meiden, jongens, dames en heren ben je bij Decathlon aan het juiste adres. In ons assortiment vind je veel verschillende soorten en kleuren hockeysokken van verschillende merken, zoals Adidas hockeysokken, Brabo hockeysokken en van ons eigen merk Korok. Onze hockeysokken zijn verkrijgbaar vanaf de kleinste kindermaat (27/30) tot de grootste volwassen maat (47/50). Onze Korok en Adidas hockeysokken zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren zoals zwart, wit, donkerblauw, rood en groen. Zeker onze donkerblauwe, zwarte en witte hockeysokken zijn populair omdat deze eenvoudig met clubtenues zijn te combineren. De hockeysokken van Brabo zijn in elke denkbare kleur verkrijgbaar of met leuke patroontjes, zoals hartjes, regenbogen en wolken. De jongste jeugd vindt het over het algemeen heel leuk om met zulke gekke kleuren hockeysokken rond te lopen. In onze winkels zijn er daarom ook nog Hingly sokken verkrijgbaar. Dit zijn hockeysokken voor meisjes en jongens met nog meer gekke kleuren en printjes. Kortom: alle hockeyers kunnen bij ons terecht voor de juiste hockeysokken.

Wat zijn goede hockeysokken?

Goede vraag! Hockeysokken zijn uiteraard goed als ze lekker zitten, maar ze moeten ook nog je scheenbeschermers op de juiste plek houden en je wil niet teveel glijden in je schoen. Het is daarom belangrijk om hockeysokken van goede kwaliteit te dragen die niet te veel uitrekken waardoor ze je scheenbeschermers niet meer op hun plek houden of steeds afzakken. Zeker als je vaak op het veld staat heb je goede hockeysokken nodig die hun elasticiteit behouden. De Hockeysokken van Adidas en ons eigen FH900 model hockeysokken hebben bijvoorbeeld bovenaan de sok, rond de enkel en rond de middenvoet een ribboord die ervoor zorgt dat de sok goed rondom je been en voet blijft zitten en dus ook de scheenbeschermers goed op zijn plek houden. Daarnaast zorgt de textuur van de voet van de sok dat je goed grip hebt in je schoen en tijdens het spelen niet gaat glijden in je schoen. Sta je dus meerdere keren per week op het veld, zorg dan dat je goede hockeysokken draagt die goed en lang hun elasticiteit behouden. Deze sokken zijn al verkrijgbaar vanaf €11,99. Sta je minder vaak op het veld, dan zijn onze iets goedkopere modellen, de FH500 hockeysokken, ook zeer geschikt. Dit model is zowel voor kinderen als volwassenen verkrijgbaar en uiteraard in veel verschillende kleuren. Dit model is verkrijgbaar vanaf €8,99.

Wanneer heb ik nieuwe hockeysokken nodig?

Dat merk je snel genoeg! Naast dat hockeysokken warmte en comfort bieden, is de primaire taak van hockeysokken om je scheenbeschermers op de juiste plek te houden. De elastische band in hockeysokken zorgt ervoor dat je je scheenbeschermers makkelijk in je sokken kan schuiven, maar ook dat deze op de goede plek blijven zitten. Zodra de hockey sok zijn elasticiteit verliest gaat deze steeds losser zitten en glijdt tijdens het spelen naar beneden waardoor ook je scheenbeschermers losser gaan zitten of zelfs uitvallen. Zodra je merkt dat je sokken hun elasticiteit verliezen, ze steeds afzakken en je scheenbeschermers niet meer goed blijven zitten is het tijd voor nieuwe hockeysokken. Het kan daarom ook handig zijn om meerdere paren hockeysokken te hebben, dan kan je deze afwisselen per training waardoor ze langer mee gaan.

Hockeysokken per kleur

In ons assortiment vind je hockeysokken in vrijwel alle kleuren van de regenboog. Zo vind je bij ons niet alleen witte hockeysokken, zwarte hockeysokken of blauwe hockeysokken maar ook hockeysokken in felle kleuren of met gekke printjes. Op zoek naar een specifieke kleur hockeysokken? Bij ons vind je de volgende effen kleuren hockeysokken:

Witte hockeysokken

Zwarte hockeysokken

Blauwe hockeysokken

Rode hockeysokken

Groene hockeysokken

Oranje hockeysokken

Roze hockeysokken