Hockeybroeken

Hockeybroeken

Koop bij Decathlon je nieuwe hockeybroekje voor je hockeytraining of -wedstrijd. Onze korte hockeybroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en merken. Zo vind je naast broekjes van ons eigen merk ook Grays en Adidas hockeybroekjes in verschillende kleuren. Door de neutrale kleuren zijn onze broekjes goed te combineren met je clubtenue. In onze collectie vind je zowel hockeybroekjes voor kinderen als voor volwassenen. Naast korte broekjes hebben we uiteraard ook lange trainingsbroeken voor hockey in ons assortiment. Maak je tenue af met onze hockey truien, jasjes en trainingsvesten. Bekijk ook onze hockeybescherming en hockey accessoires zodat je goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
38,95
38,95
38,95
45,95
45,95
45,95
4.7/5 Op basis van 16 reviews

Korte hockeybroeken bij Decathlon

In ons assortiment vind je zowel korte hockeybroeken als lange hockeybroeken, die speciaal voor hockey zijn ontworpen. Zo hebben de korte hockeybroekjes een dusdanige pasvorm dat ze goed zitten bij de typische hockeybewegingen, zoals het laag door je knieën zitten tijdens het verdedigen of een kruispas maken tijdens een pass. Onze hockeybroekjes zijn van polyester waardoor ze licht en ademend zijn en niet zwaar worden als ze nat worden. Daarnaast zorgt deze stof dat de broekjes stevig zijn en dus niet bij de minste of geringste uitvalspas scheuren. Uiteraard hebben de broekjes bovenaan een aantrekband zodat je het broekje goed strak aan kan trekken, mocht je dat prettig vinden. Ook zitten in al onze hockeybroekjes twee zakken zodat je hier bijvoorbeeld je bitje in kan opbergen tijdens de rust of als je wisselt. Van ons eigen merk Korok vind je 2 verschillende soorten korte hockeybroekjes. De FH500 korte hockeybroek voor hockeyers die één tot twee keer in de week op het veld staan. Ons andere model, de FH900 korte hockeybroek, is voor spelers die intensief hockeyen en wel drie tot vier keer per week op het veld staan. Deze broekjes zijn net iets steviger en kunnen daardoor meer aan en langer mee. De hockeybroekjes van ons eigen merk Korok zijn veelvuldig getest door zowel beginnende hockeyers als tophockeyers, zodat de broekjes geschikt zijn voor spelers van alle niveaus. Het voordeel van onze hockeybroekjes is dat ze in veel verschillende effen kleuren, zoals wit, zwart, donkerblauw, groen en rood beschikbaar zijn, waardoor je ze eenvoudig met je clubtenue kan combineren. Zowel de FH500 als de FH900 modellen zijn in junioren en volwassen maten verkrijgbaar (FH500 hockeybroek jongens | FH900 hockeybroek jongens | FH500 hockeybroek heren | FH900 hockeybroek heren). Naast korte hockeybroeken van ons eigen merk Korok vind je in ons aanbod ook korte Adidas hockeybroeken en broekjes van Grays. Ook deze hockeybroekjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zoals wit, donkerblauw, zwart en rood. Een groot voordeel van hockeybroekjes is dat ze ook goed gebruikt kunnen worden voor andere sporten.

Hockeybroekjes voor dames en meisjes

Hockeyende dames en meiden die liever trainen in een broekje dan in een hockeyrokje kunnen uiteraard ook bij ons terecht. Zo vind je bij ons korte Adidas hockeyshorts voor dames en meisjes. Deze hockeybroekjes voor dames zijn tegenwoordig erg populair onder hockeyende dames en meiden en zitten erg comfortabel tijdens het hockeyen. Daarnaast geldt ook voor deze hockeyshorts dat ze erg geschikt zijn voor andere sporten. De dames shorts van Adidas zijn momenteel verkrijgbaar in het blauw en rood, vanaf maat XS.