Golfclubs accessoires

Golfclubs accessoires

Golfaccessoires om je golfclubs goed te onderhouden. Hier vind je handdoeken, borstels en covers om je golfclubs goed schoon te houden. Wil je de grips van je golfclubs vervangen? Ook die vindt je hier, koop daarom je golfclub accessoires bij Decathlon.

28 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 410 reviews

  Golf accessoires

  We hebben bij Decathlon allerlei verschillende accessoires, je kunt hier bijna alles vinden wat je nodig hebt. Wil je nieuwe grips op je club zetten dan hebbe we hier verschillende losse grips, speciale putter grips en gewone ronde grips. Daarnaast hebbn we ook een golfspullen om je clubs schoon te maken en te houden, zoals een borstel en een handdoek. Daarnaast zijn er ook producten voor het beschermen van je clubs, zoals de covers voor je putter of tubes voor de shafts van je clubs.

  Verschillende grips

  We hebben verschillende grips, maar wat is nou precies het verschil? Putters hebben een andere grip dan de andere clubs, de grip van een putter heeft een platte kant. De putter hou je ook op een andere manier vast. Ook daar zijn weer verschillende diktes van grips, bij Decathlon hebben we de Superstroke grips 1.0, 2.0 en 3.0. Hoe dikker de grip is hoe beter en stabieler je deze in je handpalmen kunt laten rusten. Voor de clubs hebben we grips van Golfpride, Lamkin en natuurlijk Inesis.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over golfspullen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen