Fitness Top

Fitness Top

Fitness tops zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Decathlon biedt een breed assortiment met diverse pasvormen en kleuren. Ben je op zoek naar een hele fitness outfit? Neem dan ook een kijkje bij onze fitness shorts en fitness schoenen.Sport je liever in een t-shirt? Bekijk dan onze fitness shirts.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Kleur
Prijs
33,00
28,00
20,00 -60%
8,00
Vanaf
30,00 -33%
20,00
50,50
Tank top vrouw Erima Squad
ERIMA

Tank top vrouw Erima Squad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
4.5/5 Op basis van 9124 reviews

Fitness top vs. fitness shirt

Iedereen heeft een andere voorkeur wanneer het gaat om zijn of haar fitness kleding. De ene sport liever in een t-shirt, de ander liever in een top. Een fitness top zorgt vaak voor wat meer ventilatie in vergelijking met een t-shirt. Daarnaast heb je wat meer bewegingsvrijheid rondom je armen. Ideaal wanneer je aan groepslessen doet waarbij je grote bewegingen moet maken.

Ingebouwde bh

Sommige fitness tops zijn uitgerust met een geintegreerde bh. Het voordeel hiervan is dat je als het ware twee vliegen in één klap slaat: je koopt een fitness top én een bh. Echter is dit niet voor elke vrouw geschikt. Wanneer je kiest voor een top met een ingebouwde bh, zorg er dan voor dat je er zeker van bent dat de bh voldoende ondersteuning geeft. Is dit niet het geval? Koop dan een losse top met een losse bh.

Fitness top bestellen?

Wil je één van onze fitness tops bestellen? Doe dat dan met een sportpas. Hiermee heb je altijd 2 jaar garantie en mag je het product gratis retourneren binnen 365 dagen. Bij Decathlon kun je kiezen uit diverse betaal- en bezorgopties.