Fitness schoenen heren

Fitness schoenen heren

Fitness schoenen voor heren zijn er in diverse soorten en maten. Kies een schoen die het beste bij jouw workout past; fitness cardio, krachttraining of crosstraining. Heb je een nieuwe fitness outfit nodig? Bekijk dan ook eens onze fitness shirts, fitness shorts en fitness leggings.
3 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 82 reviews

  Kies de fitness schoen die past bij jouw workout

  Veel blessures zijn te wijten aan het dragen van verkeerde schoenen. Zorg er daarom altijd voor dat je de juiste fitness schoenen draagt tijdens je fitness workout. Bij Decathlon hebben we drie soorten fitness schoenen in ons assortiment: fitness schoenen voor cardiotraining, fitness schoenen voor crosstraining en fitness schoenen voor krachttraining.

  Wat is het verschil tussen onze fitness schoenen?

  Fitness schoenen voor cardiotraining zijn ontwikkeld voor het maken van verschillende bewegingen, bijvoorbeeld draaien, springen, squads en lunges. Schoenen voor krachttraining en crosstraining zijn ontwikkeld voor meer stabiliteit en stevigheid.

  Hulp nodig?

  Weet je niet zeker welke fitness schoenen geschikt zijn voor jouw workout? Laat je dan adviseren door onze sportexperts in de winkel!

  Fitness schoenen voor heren bestellen?

  Wil je fitness schoenen voor heren bestellen? Doe dat dan met een sportpas. Hiermee heb je altijd 2 jaar garantie en mag je het product gratis retourneren binnen 365 dagen. Bestel je voor een bedrag boven €50.-? Dan is de bezorging helemaal gratis!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen