Kaarthouder fiets

Kaarthouder fiets

Ben jij op zoek naar een kaarthouder voor de fiets? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Een kaarthouder voor de fiets is en onmisbaar accessoire voor lange fietstochten. Zo kun je met een kaarthouder aan het stuur al je papieren fietskaarten goed aflezen. Er zijn ook speciale smartphonehouders voor op de fiets te koop. Op deze manier kun je op een veilige manier gebruik maken van jouw telefoon als je aan het bellen of navigeren bent. Ook fietscomputers shop je eenvoudig en snel bij Decathlon. Een fietscomputer is een handig apparaat die je kunt gebruiken als kilometerteller, fiets gps, of fietsnavigatie. Sommige fietscomputers zijn uitgerust met een hartslagmeter. Je vindt fietscomputers van de merken BTWIN, SIGMA, VAN RYSEL en GARMIN in het assortiment.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Prijs
3.9/5 Op basis van 35 reviews

Route bij de hand met behulp van een kaarthouder fietsstuur

Met een kaarthouder voor aan je fietsstuur komt verdwalen niet meer voor. Een kaarthouder voor op de fiets is er dus in twee verschillende varianten. Zo heb je een smartphonehouder voor de fiets en een speciale houder voor papieren fietskaarten. Met de smartphonehouder kun je digitaal navigeren en met de kaarthouder voor de fiets kun je offline navigeren. De kaarthouder voor aan het fietsstuur is gemakkelijk aan het stuur te bevestigen. De kaarthouder is uitgerust met een stevige regenhoes, zodat de kaart goed droog blijft. Zo kun je ook tijdens een hevige regenbui de kaart goed af lezen.

Sinds 1 juli 2019 mag je geen mobiele telefoon, navigatiesystemen, tablet of muziekspeler vasthouden als je fietst. Handsfree bellen en muziek luisteren is wel toegestaan. Hierbij is het wel belangrijk dat je geen gevaarlijke situaties mag veroorzaken voor anderen. Zo moet je ervoor zorgen dat je het omgevingsgeluid nog hoort. Dit kun je doen door maar één oordopje te dragen of het volume van het apparaat laag te zetten. Het verbod geldt overigens alleen als je aan het fietsen bent. Sta je stil bij een stoplicht? Dan mag je dus wel je mobiele telefoon gebruiken. Je mag jouw telefoon of ander apparaat tijdens het fietsen wél gebruiken als deze in een houder zit. Daarom is een kaarthouder voor het fietsstuur onmisbaar voor iedereen die regelmatig fietst.

Stabiliteit en vlotte montage

De smartphonehouder voor op de fiets is een handige én betrouwbare oplossing om je mobiele telefoon of kaart aan het stuur van de fiets te bevestigen. De kaarthouder voor op de fiets vind je bij Decathlon in verschillende soorten en maten. We verkopen een kaarthouder voor op de fiets van merken als BTWIN en GEONAUTE. De kaarthouder voor op de fiets is uitgerust met een stevige houder met schroefknop voor een perfecte stabiliteit van je telefoon. Bovendien zijn de houders eenvoudig aan je stuur te monteren. Vervolgens schuif je jouw smartphone of papieren kaart eenvoudig op de houder. De kaarthouder voor op de fiets beschermt ook tegen schokken én spatten. Wel zo fijn als je aan het fietsen bent!Bekijk ons uitgebreide assortiment en shop jouw nieuwe fietsaccessoires vandaag nog bij Decathlon!