Fietshoezen

Fietshoezen

Wil je na een rit in de regen, sneeuw of zomer graag je fiets veilig op kunnen bergen bij jou in huis? In dat geval is het natuurlijk wel zo prettig om dit op de juiste manier te kunnen doen. Fietshoezen zijn hier een erg fijne uitkomst voor en zijn daarom ook een erg gewilde aankoop onder fietsers. Daarnaast kun je naast fietshoezen ook overwegen om een opbergtas voor je fiets aan te schaffen. Op deze manier kun je je geliefde tweewieler ook nog eens gemakkelijk en veilig vervoeren van A naar B. Deze opbergtas neemt erg weinig plaats in beslag en je kunt je vouwfiets in de trein, de bus, de tram of in de metro meenemen. Een fietshoes is daarnaast ook uitermate geschikt voor het spannen over fietsen die je regelmatig mee wilt nemen op een fietsendrager.

Skip filters
Filters
Geen resultaten

Een fietshoes voor wordt geleverd met een handig bewaartasje

Een fietshoes voor buiten wordt regelmatig gebruikt door vakantiegangers die vertrekken met de camper, die op vakantie gaan met de auto en door echte fietsfanaten die de geliefde racefiets maar al te graag in optimale staat willen houden buitenshuis. Weet je dat je enige tijd niet gebruik gaat maken van de fietshoezen? Bijvoorbeeld omdat je je fiets binnen wilt gaat stallen voor een langere periode? Dan is het natuurlijk wel zo handig dat je de hoes netjes en compact op kunt bergen, ergens bij jou in huis. Gelukkig wordt een fietshoes voor buiten en binnen standaard geleverd met een handig bewaartasje. Daarnaast is een fietshoes voor buiten altijd erg licht van gewicht en daardoor onwijs handig om over je fiets heen te spannen.

De fietshoezen zijn in het assortiment te verkrijgen in verschillende formaten. Je hebt namelijk de keuze uit modellen voor 1 fiets en voor twee fietsen. Ben je helemaal weg van je gloednieuwe racefiets en zet je het model daarom maar al te graag binnen bij jou in huis? Door een fietshoes klaar te leggen, bescherm je de vloer en de muren tegen vuil.

Een fietshoes voor 2 fietsen is altijd compatibel met alle typen fietsen

Verschillende typen fietsen passen in een fietshoes voor 2 fietsen. Let er echter op dat je geen fietsstoeltje op de fiets hebt gemonteerd, als je gebruik gaat maken van de fietshoes. Je profiteert altijd van een model dat is gemaakt van een erg stevig materiaal en de fietshoezen beschermen je fietsen tegen stof en bij lichte buien.

Daarnaast is een fietshoes voor 2 fietsen erg makkelijk te bevestigen rondom de fiets. Dit doe je altijd met behulp van de elastieken onderaan de fietshoes. Wil je meer weten over een fietshoes voor 2 fietsen of een fietshoes voor een enkele hoes voor jouw fiets? Stel je vragen aan onze specialisten in een van de winkels bij jou in de buurt. Op deze manier weet je altijd zeker dat je het perfecte model in huis haalt.