Fietsbel

Fietsbel

We zijn allemaal opgevoed met de gedachten dat veiligheid in het verkeer cruciaal is. Sterker nog, tijdens het behalen van je fietsdiploma op de basisschool, was dit een van de ''verplichte'' elementen. Je hebt daarom vandaag de dag de nodige reflectoren en verlichting aangeschaft, jij of je zoon of dochter draagt een fietshelm en je remmen zijn altijd goed gesmeerd. Om op ieder moment van de dag beter op te vallen in het verkeer, is het natuurlijk erg belangrijk om een goed werkende fietsbel op de fiets te monteren. Voor zowel een kleine fietsbel als een model in een groter formaat, zit je bij ons gegarandeerd helemaal goed. Wat voor soort model wil jij het liefste kopen voor jouw tweewieler?

Skip filters
Filters
Geen resultaten

Een fietsbel kopen voor damesfietsen, voor herenfietsen of voor fietsen voor kids

Naar wat voor soort fietsbel ben je op dit moment op zoek? In zowel de webshop als in een van de winkels door het land, kun je een fietsbel kopen voor damesfietsen, voor herenfietsen of voor fietsen voor kids. Een fietsbel is te verkrijgen in een breed scala aan kleuren en zijn altijd erg gemakkelijk om te bedienen. Ideaal als je bijvoorbeeld snel koude handen hebt tijdens een gure tocht op je racefiets, onderweg naar werk of als je met een volle tas boodschappen naar huis fietst. Je weet hierdoor altijd zeker dat er voor je persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze is.

Door te kiezen voor een fietsbel kopen die gemaakt is van aluminium of messing, weet je zeker dat het model geschikt is voor stadsfietsen die vaak buiten blijven staan en in de regen, kou en sneeuw. Beide varianten zijn namelijk gemaakt van een robuust en licht materiaal en zorgt daardoor voor een roestvrij oppervlak. Of je fietsbel nu bloot wordt gesteld aan de zon of de regen, het model is altijd uiterst gemakkelijk te onderhouden.

De modellen zijn eenvoudig en snel aan het stuur van de fiets vast te maken

Als je eenmaal een kleine fietsbel of een model in een ruimere variant in huis hebt gehaald, wil je daar natuurlijk het liefst direct gebruik van kunnen maken. Gelukkig zijn alle modellen uit het aanbod erg gemakkelijk aan het stuur van de fiets vast te maken. Je hebt de keuze uit verschillende modellen voor zowel (stads)fietsen en E-bikes. De meeste modellen uit het assortiment bereiken een volume van ca. 80 à 90 dB, zelfs als je kiest voor een kleine fietsbel.

Een kleine fietsbel is verkrijgbaar van merken zoals BTWIN, ELOPS en VICTORIA. Kies ervoor om een fietsbel eenvoudig te bestellen in de winkel, of breng een bezoek aan een van de filialen in het land. Ons gepassioneerde personeel vertelt je graag alles over ieder model en denkt graag met je mee, zodat een fietsbel kopen net even wat makkelijker gaat. Monteer jij binnenkort ook een fietsbel uit het assortiment op het stuur van jouw fiets?