Broekklemmen fiets

Broekklemmen fiets

Als je vaak op de fiets naar school of het werk gaat, wil je netjes aankomen op de plek van bestemming. In Nederland waait het echter vaak flink als je op de fiets zit. Hierdoor kunnen de broekspijpen tussen de ketting en het voortandwiel waaien, met gevaarlijke situaties en een kapotte broek tot gevolg. Goede fietsregenkleding in combinatie met broekklemmen voor op de fiets is ook zeker geen overbodige luxe. Wij vertellen je alles wat je moet weten over broekklemmen op de fiets.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Prijs
4.4/5 Op basis van 893 reviews

Reflecterende broekklemmen zorgen voor veiligheid

Een broekspijp tussen de ketting levert gevaarlijke situaties op. Gelukkig is dit probleem eenvoudig te voorkomen door broekklemmen te gebruiken. Deze praktische en doeltreffende oplossing bestaat al tientallen jaren. Je broek krijgt niet meer de kans om alle kanten op te waaien, maar blijft stevig zitten onder de klem. Onderweg hoef jij niet aan je kleding te denken en als je aankomt zie jij er nog netjes en verzorgd uit. Broekklemmen zijn er in verschillende materialen, zoals kunststof en van klittenband.

De broekklemmen voor op de fiets van ons eigen merk BTWIN zijn voorzien van een reflecterende laag. Hierdoor fiets je veilig in het donker. De klemmen zorgen ervoor dat je broek niet in de ketting draait of vuil wordt tijdens je ritjes op de fiets en dat je makkelijker wordt opgemerkt door andere weggebruikers. Je shopt direct een setje van 2. De klittenband broekklemmen zijn snel aan te passen en af te nemen, zelfs met handschoenen. Als je op zoek bent naar een klem die geschikt is voor alle beenbreedtes, is de klittenband uitvoering een goede keuze. De broekklem is makkelijk op te rollen en op te bergen. Na gebruik stop je deze gewoon in je tas of zelfs je jaszak. De reflecterende broekklem is voorzien van een PBM-certificaat (persoonlijk beschermingsmiddel) en staat garant voor goede zichtbaarheid 's nachts.

Broekklemmen kopen voor op de fiets

De broekklemmen voor op de fiets zijn haast onmisbaar. Je kan er de broekspijpen in een handomdraai mee vastklemmen, zodat ze niet vuil worden van of bekneld raken tussen je ketting of het voortandwiel. Het reflecterende materiaal waar de BTWIN klemmen van voorzien zijn, zorgen voor nog meer veiligheid op de fiets. Zowel voor de recreatieve fietser die af en toe een lange tocht maakt, als degene die dagelijks kilometers fiets naar werk, naar school of als hobby zijn deze klemmen op de fiets praktisch.

De broekklemmen voor op de fiets worden ontwikkeld door een team van fietspendelaars die weten waar je tegenaan loopt als je regelmatig fietst. De klemmen zijn dan ook het resultaat van maandenlange inspanningen om jouw ritjes in de stad of daarbuiten aangenamer te maken. Bij Decathlon shop je voordelig hoogwaardige broekklemmen voor op de fiets. Het model van klittenband is ook te gebruiken om de arm en het is mogelijk om een VIOOCLIP-lampje te bevestigen aan de klem voor optimale zichtbaarheid. Zo ga jij veilig en comfortabel de weg op.