Elektrische mountainbikes

Elektrische mountainbikes

Op zoek naar een elektrische mountainbike? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres, bij ons vind je elektrische mountainbikes van onder andere Rockrider! Onze elektrische mountainbikes zorgen ervoor dat je nog meer kilometers kan maken en je zelf gemakkelijk de moeilijkste heuvels kan beklimmen! Met deze elektrische mountainbikes kom je daarom op plekken waar je normaal niet snel heen fietst. Zorg dat je altijd beschermd bent tegen een eventuele val door het gebruik van een mountainbike helm. Koop je elektrische mountainbike online bij Decathlon met levenslange garantie op het frame! Zorg dat je rit compleet wordt met de juiste accessoires en kleding!

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
‪POSITIE VAN DE ELEKTRISCHE MOTOR‬
‪MOTORKOPPEL‬
‪BATTERIJ CAPACITEIT (in Wh)‬
‪AANTAL VERSNELLINGEN‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€2.890,00 -19%
€2.340,00
elektrische fatbike
WELLOBIKES

elektrische fatbike

€1.549,99 -9%
€1.399,99
4.4/5 Op basis van 5984 reviews

Elektrische mountainbike, e mtb of elektrische mtb

Een elektrische mountainbike, ook wel e mtb of elektrische mtb genaamd, maakt je mountainbike routes nog fijner om te rijden. Met minder moeite leg je op een elektrische mountainbike lange afstanden af. Een elektrische mountainbike geeft vaak ondersteunend vermogen bovenop de trap inspanning, zo krijg je bijvoorbeeld 150% extra vermogen tijdens het mountainbiken. Een elektrische mountainbike beschikt over een accu die oplaadbaar is. Hoe ver je kan mountainbiken op een volle accu hangt af van het vermogen, op sommige mountainbike accu’s kan wel tot 4 uur gereden worden. In tegenstelling tot een elektrische fiets heeft een elektrische mountainbike brede banden en is deze vanzelfsprekend ontwikkeld voor het rijden op onverharde wegen. Een e mtb is soms ook voorzien van voor of achter vering om klappen op de route op te vangen. Een dames elektrische mountainbike verschilt vaak net iets qua design en frame in vergelijking met een heren elektrische mountainbike. Een model elektrische mtb dat zelfs 340% trapondersteuning geeft is de Stilus Full suspension. Let bij aankoop van een e mtb dan ook goed op welke afstanden je wilt gaan fietsen en hoeveel trapondersteuning je hiervoor wenst te hebben.

Elektrische mtb kopen, waar op letten?

Een elektrische mtb kopen is niet eenvoudig, het is belangrijk om goed te achterhalen welke afstanden je gaat rijden, welke trapondersteuning je hierbij denkt nodig te hebben. Zo verschilt het vermogen van de accu van een elektrische mountainbike en deze is cruciaal bij het rijden van lange afstanden. Zodra de accu van een elektrische mountainbike op is fietst deze door het extra gewicht van de accu ook wat zwaarder. Je juiste accu voor elektrische mtb kopen is daarom van belang. Wil je een elektrische mountainbike kopen, let dan goed op de trapondersteuning. Deze kan verschillen van geen ondersteuning tot wel 340% trapondersteuning. Een elektrische mtb kopen is ook afhankelijk van het formaat wielen dat je wilt gaan rijden, zo heb je de wat kleinere wielen met 27 inch of kan je wat grotere wielen rijden van 29 inch. Vaak kan je een elektrische mtb kopen met 27 inch of 27.5 inch, dit omdat deze net wat wendbaarder zijn op de technische routes vanwege de kleinere wielen.

Goedkope elektrische mountainbike test 2020 en tips

Een goedkope elektrische mountainbike kopen is uiteraard voordelig voor het financiële plaatje. Let bij een goedkope elektrische mountainbike wel goed op dat deze nog steeds over goede kwaliteit beschikt. Belangrijke punten om op te letten bij een goedkope elektrische mountainbike zijn garantie op de mountainbike, het ondersteunend trap vermogen, de kracht van de accu en hoe vaak deze opgeladen kan worden voordat deze aan vervanging toe is en natuurlijk de kwaliteit van de mountainbike zelf. Een elektrische mountainbike test 2020 geeft ook vaak een goed overzicht van welke goedkope elektrische mountainbike goed uit de test komen. Ook is het van belang om te letten op het retourbeleid voor de desbetreffende goedkope elektrische mountainbike. Een goedkope elektrische mountainbike van Decathlon geeft 2 jaar garantie. Ook kan je na een aankoop van een goedkope Decathlon elektrische mountainbike de mountainbike tot 1 jaar gratis retour brengen. Naast Trek, Giant en Scott zijn ook Rockrider en Stilus topmerken in de elektrische mountainbike branche. Let bij aankoop van een goedkope e mtb op de product specificaties van de mtb. Ook geven de productvoordelen een belangrijke indicatie. Kies bij een goedkope e mountainbike de juiste grootte van het frame voor een optimale krachtsinspanning, gebruik hierbij de maattabellen aangegeven op de foto’s.