Duikcomputers en duiklampen

Duikcomputers en duiklampen

Een duikcomputer of duiklamp koop je bij Decathlon. We hebben diverse duikcomputers en duiklampen van de merken Subea, Cressi en Mares. Bekijk onze Duikcomputers, duiklampen en duikaccessoires.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters 2
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
4.1/5 Op basis van 377 reviews

DUIKCOMPUTER

Wil je een duikcomputer kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Decathlon verkoopt duikcomputer van Mares en Cressi. Met een duikcopmuter houd je alle belangrijkrijke data bij. Zo meet je bijv. hoe lang en diep je onderwater bent. Daarnaast houd je eenvoudig een logboek bij, doordat alle gegevens opgeslagen worden.

Duikcomputers zijn bij Decathlon relatief goedkoop, maar aangezien het een investeringsproduct is raden we altijd een pobergtas/hoesje te gebruiken om een duikcomputer in te vervoeren.

DUIKHORLOGE

Wil je een duikhorloge kopen? Decathlon heeft duikcomputers in horloge formaat. Hiermee heb je jouw gegevens altijd binnen handbereik. Of je bou een beginnende, of gevordere duiker bent, Decathlon heeft duikhorloges voor iedereen, voor heren en dames.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over zwemkleding kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN JOUW DUIKCOPMUTER

Bij Decathlon kun je online bestellen en zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).