Bokszakken

Bokszakken

De bokszakken van Decathlon zijn ideaal voor sportscholen en voor mensen die graag thuis trainen. Tijdens een bokszaktraining heb je geen contact met andere mensen waardoor je je volop kunt concenteren op je techniek en intensiteit. Bekijk ook onze montagesystemen voor bokszakken zodat je direct aan de slag kunt wanneer je je bokszak in huis hebt.
Terug naar artikelen
Merk
Levertijd
Prijs
9 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1058 reviews

  Bokszakken eenvoudig thuis te gebruiken

  Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan bokszakken met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Wij proberen sport toegankelijk te maken voor een breed publiek en door bokszakken voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden hopen wij een stimulans te geven aan de bokssport in Nederland. Je kunt bij ons terecht voor staande bokszakken, hangende bokszakken, trapkussens, verstelbare boksballen, stootkussens en speedballen. Vrijstaande bokszakken zijn perfect geschikt voor het trainen van trappen en stoten, voor beginnende en gevorderde (kick)boksers. Je kunt er technieken mee inoefenen zoals afstandsbeheersing, verplaatsing en snelheid. Ook voor het gebruik van de volgende disciplines: Muay Thai boksen, Engels boksen en full contact. De verstelbare boksballen zijn vooral bedoelt voor het oefenen van de stootbeweging. De ontwerpen van de bokszakken en ballen zorgen voor een goede absorptie van de trappen of stoten en vermindert de impact op je middenhandsbeentje en dus het risico op letsels. Sla daarom nooit op een bokszak zonder bescherming!

  De voordelen van een bokszak

  De boksballen of bokszakken van Decathlon zijn stevig en hebben bijna altijd een stalen frame. Het materiaal is duurzaam en de bokszakken of ballen zijn eenvoudig te monteren en demonteren. Je kunt zelf instellen hoe hoog de zak of bal moet komen te hangen en je kunt hem aanpassen aan verschillende gebruikers. Wij adviseren een polyester bokszak voor kinderen of beginners omdat deze minder hard aan komt. Voor wie regelmatig bokst zijn er pvc of leren bokszakken, deze zijn harder en gaan langer mee. De bevestigingssysteem worden standaard bijgeleverd en zorgen voor maximale veiligheid.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over bokszakken en boksballen kun je terecht bij onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en er hangen een aantal bokszakken in onze winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je bokszak

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaal- en bezorgopties. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen