Bokszakken

Bokszakken

De bokszakken van Decathlon zijn ideaal voor sportscholen en voor mensen die graag thuis trainen. Tijdens een bokszaktraining heb je geen contact met andere mensen waardoor je je volop kunt concenteren op je techniek en intensiteit. Bekijk ook onze montagesystemen voor bokszakken zodat je direct aan de slag kunt wanneer je je bokszak in huis hebt.
Advies nodig?
Bokszaktraining tips
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
84,99 -11%
74,99
224,95
Boks Set Excalibur Pro
MAXXUS

Boks Set Excalibur Pro

Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports

67,95
adidas Kinder/Junior Boksset
ADIDAS

adidas Kinder/Junior Boksset

Verkocht en verstuurd door Super Pro Combat Gear

Vanaf
102,95
adidas kunstlederen bokszak
ADIDAS

adidas kunstlederen bokszak

Verkocht en verstuurd door Super Pro Combat Gear

Vanaf
280,00
139,99 -21%
109,99
59,95
Junior boksset
ADIDAS

Junior boksset

Verkocht en verstuurd door Buffalo.nl

92,95
Bokszak Set
SUPER PRO COMBAT GEAR

Bokszak Set

Verkocht en verstuurd door Super Pro Combat Gear

92,95
adidas PU Bokszak
ADIDAS

adidas PU Bokszak

Verkocht en verstuurd door Super Pro Combat Gear

749,95
112,95
79,99 -15%
67,50
3.7/5 Op basis van 1420 reviews

Kickboks zak

Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan bokszakken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De bokszakken van Decathlon zijn duurzaam, stevig en hebben bijna altijd een stalen frame. Je kunt bij ons terecht voor staande bokszakken, hangende bokszakken, trapkussens, verstelbare boksballen, stootkussens en speedballen. Je kunt dus onze bokszak ophangen, maar ook neerzetten. Een kickboks zak is perfect voor het trainen van trappen en stoten, voor beginnende en gevorderde (kick)boksers. Je kunt met een kickboks zak technieken oefenen zoals afstand beheersing, verplaatsing en snelheid. De ontwerpen van de bokszakken en ballen zorgen voor een goede absorptie van de trappen of stoten en vermindert de impact op je middenhandsbeentje en dus het risico op letsel. Sla echter nooit op een bokszak zonder bescherming! Een hangende (kick)boks zak is eenvoudig te monteren en demonteren. Ga je een bokszak ophangen, dan kun je zelf instellen hoe hoog de kickboks zak moet komen te hangen en je kunt hem aanpassen aan verschillende gebruikers. Je kunt bij ons ook een boksset kopen. Deze boksset bestaat uit een bokszak en bokshandschoenen. Soms zit er ook een springtouw bij, ideaal voor je cardiotraining. Bij deze set moet je de bokszak ophangen en vervolgens kun je een volledige bokstraining uitvoeren. Wil je een boksset kopen voor jezelf of voor je kind, dan ben je bij Decathlon dus aan het juiste adres. We verkopen namelijk voor alle leeftijden zo’n boksset. Houd bij een boksset kopen dus goed rekening met de persoon voor wie je het koopt. Wij adviseren daarnaast om een polyester bokszak voor kinderen of beginners te kopen, omdat deze minder hard aankomt. Voor wie regelmatig bokst zijn er pvc of leren bokszakken. Deze zijn harder en gaan langer mee.

Bokszak op paal

Naast de reguliere boskzakken, verkopen we ook een enkele bokszak op paal. Voor deze bokszak op paal heb je geen montagesysteem nodig. Een bokszak op paal heeft, net als bij gewone bokszakken, als doel om je trappen en vuistslagen te trainen. De sokkel van deze bokszak kun je vullen met water of stand,waardoor deze goed blijft staan en extra stabiel is.