Vinger- en Duimbraces

Vinger- en Duimbraces

Wil jij voorkomen dat je geblesseerd raakt, of kom je terug van een blessure? Dan heb je misschien baat bij een sportbrace van Tarmak en Decathlon. Wij verkopen sportbraces voor elk gewricht, en bieden de mate van ondersteuning die jij zoekt. Voor preventieve ondersteuning, van producten die jouw gewrichten in goede baan geleiden, heb je het meest aan de ‘Soft’ producten. De ‘Mid’ en ‘Strong’ producten bieden méér ondersteuning, waarbij de ‘Mid’ je volledige bewegingsvrijheid biedt en ‘Strong’ voorkomt dat je een te grote beweging maakt.

2 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 344 reviews

  Welke sportbrace heb ik nodig?

  Onze sportbraces vallen in twee categorieën. Sommige braces werken preventief. Deze kies je als je terug bent gekomen van een blessure, en de kans wilt verkleinen dat je wéér geblesseerd raakt. Deze producten, te herkennen aan het ‘soft’ label, hebben als doel jouw gewrichten in goede banen te leiden, om zo de kans op blessures te verkleinen. Ben je terug aan het komen van een blessure, nog niet honderd procent ‘fit’ maar wel klaar om aan de slag te gaan? Kies dan voor producten in de ‘Mid’ of ‘Strong’ series. Deze bieden méér ondersteuning en voorkomen dat je bewegingen forceert.

  Hoe werken braces?

  Simpel gezegd is er een ideale manier waarop jouw gewricht hoort te bewegen. Bij beschadigde of verzwakte spieren loopt die perfecte bewegingsbaan ooit in de soep. Een brace voert compressie uit op jouw gewricht, en dwingt zo jouw lichaam in een efficiënte manier te bewegen. Stel: Je springt zo hoog als je kunt. Als jouw enkel een beetje scheef staat als je landt, verzwik je hem misschien. Een sportbrace probeert jouw enkel recht te houden in je sprong, zodat de kans dat je verkeert landt, zo klein mogelijk wordt!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen