Vinger- en Duimbraces

Vinger- en Duimbraces

Heb jij ondersteuning nodig tijdens het sporten voor één of méér van je gewrichten? Decathlon heeft twee soorten ondersteuning. De sporter die herstellende is van een blessure en op zijn weg terug is, is gebaat bij ondersteuning bij een blessure. Kies hiervoor één van de 'Mid' of 'Strong' producten. Eenmaal weer gezond? Voorkom dan een volgende blessure met blessurepreventie van Tarmak en Decathlon. Deze vind je in de 'Soft' serie. Tot slot hebben we een legio aan sporttape en verband.

2 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 8 reviews

  Op zoek naar ondersteuning voor je gewrichten en spieren?

  Heb jij behoefte aan extra ondersteuning van je gewrichten en spieren? Decathlon en Tarmak ontwikkelen in Frankrijk de nieuwste producten om jou weer aan het sporten te krijgen, of om de volgende blessure te voorkomen. De 'soft' series van onze producten zijn bedoeld om beweging in de meest optimale vorm te begeleiden, om zo blessures te voorkomen. De 'mid' en 'strong' series zijn bedoeld voor sporters die nog niet volledig hersteld zijn van een blessure, maar weer aan de slag willen.

  Welke brace of bandage heb ik nodig?

  Wij adviseren al onze sportvrienden, vóór aanschaf van de producten, advies te vragen van een huisarts of fysiotherapeut. Dat gezegd hebbende: Sporters die in principe van hun blessure af zijn, gezond zijn en een blessure willen voorkomen, zijn gebaat bij artikelen uit de 'Soft' serie. Deze artikelen garanderen een volledig vrije bewegingsbaan en verschillen vooral in comfort en pasvorm. De 'Mid' en 'Strong' series geven méér ondersteuning, maar beperken de gebruikers enigszins in bewegingsvrijheid.

  Welke sporttape moet ik kiezen?

  Rekbare sporttape wordt gebruikt om preventief te tapen, bijvoorbeeld op de enkel of knie. Kinesiotape wordt voor behandeling van blessures gebruikt, maar ook steeds vaker preventief! Het voordeel van kinesiotape is over het algemeen het draagcomfort. Om gewrichten stijf te houden en juist niet te laten bewegen, bijvoorbeeld bij een dikke vinger, gebruikt je zogenaamde rigide tape.