NBA Braces

NBA Braces

Een sportbrace kopen? Bij Decathlon vind je sportbraces en support voor verschillende sporten. Wij bieden sportbraces voor de elleboog, sportbraces voor de pols, sportbraces voor de knie, enkel en vinger. Samen met de NBA hebben wij nieuwe sportbraces ontworpen. Dus ben je op zoek naar sportbraces of sportsupport? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Ontdek de collectie sportbraces van de NBA hier.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 145 reviews

NBA sportbraces

Tijdens het spelen belast je door het rennen, springen, passen en schieten continu je spieren en gewrichten. Daarom is het belangrijk om over goede sportbraces en sportondersteuning te beschikken om blessures te voorkomen en te beperken.

Soorten NBA sportbraces

De NBA braces ondersteunen de gewrichten die je belast tijdens trainingen en wedstrijden. In plaats van je bewegingen te beperken, helpen de producten jou de juiste houding aan te houden en waar nodig te corrigeren. Dit zal je gewrichten beschermen tegen blessures. Een rugbrace ondersteunt je bekken en wervels. Kniebraces, kuitbraces, dijbeenbraces en enkelbraces ondersteunen de spieren en gewrichten in je benen die je belast tijdens het basketballen. Daarnaast vind je bij Decathlon ondersteuning voor de elleboog, pols, schouder en vingers.

Braces voor herstel na blessure

Heb je alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen, maar ben je toch geblesseerd geraakt? Na of tijdens een blessure zijn je spieren en gewrichten over het algemeen zwakker. Daarom is ondersteuning belangrijk. Wij hebben sportbraces die speciaal zijn ontworpen voor het herstel na blessures. Bij Decathlon vind je een ruim aanobd aan sportbraces die helpen bij het voorkomen en herstellen van blessures.

Combineer veiligheid en plezier met de sportbraces en ondersteuningen van Decathlon

Basketbal is een sport waarbij goede ondersteuning van de spieren en gewrichten noodzakelijk is. De sportbraces van de NBA zijn zorgvuldig ontworpen en getest door Decathlon om de werking te garanderen zonder daarbij comfort en bewegingsvrijheid in te leveren.