Veren shuttles

Veren shuttles

Wil je veren badminton shuttles kopen? Bij Decathlon kun je badminton shuttles kopen met een veren kelk voor zowel beginners als gevorderden. We hebben veren shuttles van Yonex en ons eigen bandmintonmerk Perfly. Bekijk ook onze ruime collectie badmintonrackets.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Merk
Prijs
4/5 Op basis van 535 reviews

VERSCHIL IN BADMINTONSHUTTLES

Badmintonshuttles nodig? Bij Decathlon hebben we ruime keuze uit verschillende soorten shuttles, van beginner tot aan gevorderde shuttles. De shuttles zijn verpakt in een stevige koker, waarin ze veilig bewaard kunnen worden.Tijdens het spelen van badminton wordt er gebruik gemaakt van een shuttle. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een nylon shuttle en een veren shuttle. Nylon shuttles hebben als grote voordeel dat ze vele malen duurzamer zijn van veren shuttles. Deze zijn dus uitstekend geschikt voor recreatief gebruik of wanneer je veel traint. Veren shuttles daarentegen (gemaakt van eenden- of ganzenveren) zijn veel preciezer. Deze wordt vaak gebruikt voor wedstrijden en op hoger niveau.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over badmintonshuttles kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN BADMINTON SHUTTLES

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).