Sportcafé

Sportcafé

Voor de sportiefste vaders! Houdt jouw vader ook zo van de gezelligste spellen? Breng het sportcafé dan naar huis! Bij Decathlon bieden wij verschillende spellen zoals je ze kent van het sportcafé. Denk aan een potje tafeltennis of een spannend darttoernooi. Is jouw vader meer een buitenmens? Neem dan een kijkje naar cadeau’s om samen erop uit te gaan. Ook voor de vaders die graag thuis binnen sporten of thuis buiten sporten kun je bij ons terecht. Verwen jouw vader met het leukste sportieve cadeau. Twijfel jij welk sportief cadeau je moet geven? De Vaderdag cadeaubon biedt voor iedere vader iets wils.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Prijs
1-delige poolkeu Discovery 300 122 cm (48")
1-delige poolkeu Discovery 300 122 cm (48")
19,99
Recreatieve petanqueballen voor kinderen 500 set van 3
Nieuw
Recreatieve petanqueballen voor kinderen 500 set van 3
34,99
KOODZA

Recreatieve petanqueballen voor kinderen 500 set van 3

(8)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.3/5 Op basis van 9784 reviews

Breng het sportcafé in huis!

Is jouw vader vaak te vinden in het sportcafé om daar de winst binnen te halen? Breng dan speciaal voor Vaderdag het sportcafé naar huis! Denk hierbij aan de gezelligste spellen, zoals darten en biljart. Klaar om je vader in te maken met een potje tafeltennis? Ook daarvoor kun je gemakkelijk online bij Decathlon jouw Vaderdag cadeau kopen. Ons assortiment bestaat uit de sportiefste spellen, verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kun je onder andere een poolset aanschaffen die jullie kennis laat maken met deze spannende sport. Je hoeft het alleen op tafel te leggen en spelen maar! Is jouw vader meer van de spannende dartwedstrijden? Je kunt zowel een elektrisch als klassiek dartbord aanschaffen, net wat bij jouw vader zijn wensen past. Creëer de gezellige sfeer van het sportcafé gewoon bij jouw vader thuis en maak er een top Vaderdag van!

De sportieve vader

Zondag 19 juni is het zover! Deze dag staat in het teken van alle vaders. De meeste sportieve vaders zijn altijd wel in voor een potje tafeltennis of biljart. Maar wat nu als jouw vader liever op avontuur gaat in de natuur? Is jouw vader altijd te porren voor een sessie vissen aan het water? Bij Decathlon bieden wij veel meer opties dan het thuis creëren van een sportcafé. Zo kun je onder andere een kijkje nemen naar buitensporten die je samen met jouw vader kunt beoefenen! Zin in een potje voetbal of wil je samen met je vader graag kennis maken met het Dubb spel? Dat kan! Ook voor de vaders die liever thuis hun work-out doen bieden wij het perfecte Vaderdag cadeau. Weet je nog niet zo goed wat jouw sportieve vader nu echt blij zou maken? Neem dan een kijkje naar onze cadeaukaart en laat hem zelf een cadeau kiezen naar keuze!